LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Izabella Scorupco avslöjar nya kärleken efter skilsmässan

24 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Izabella Scorupco har varit singel i två år, men nu är det slut med det. Trots att allt är väldigt nytt väljer hon att berätta om nya kärleken.
Annons

Det var två år sedan Izabella Scorupco, 47, och ex-maken Jeffery Raymond gick skilda vägar. Paret levde tillsammans i 15 år och har sonen Jakob, 14, ihop. Sedan dess har Izabella varit ensam med sonen och dottern Julia som är 20 år. Att leva ensam med barnen är någonting Izabella har trivts med, men i en intervju med Nöjesbladet avslöjar hon nu att hon inte längre är singel.

– Låt mig säga såhär: Det finns en kär person i mitt liv. Det är så nytt, så jag vågar inte säga något mer, berättar hon i intervjun.

Skådespelerskan som är bosatt i USA trodde inte att kärleken skulle komma hennes väg och hon var inte alls beredd på det. I hennes huvud skulle hon leva ensam med sina barn och sina hundar. Men när kärleken snubblade in i hennes liv kände hon att hon ville chansad

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Till slut sa jag till mig själv att det är bättre att blunda och hoppa, att våga för att få chansen att vara med om det här galet härliga med att bli förälskad på nytt, säger hon.

Annons

Den nya kärleken vill Izabella hålla hemlig än så länge, hon vill inte ta ut för mycket i förskott. Dock berättar hon att hon mår bra och tänker njuta av det så länge det går, oavsett vart hennes nya relation kommer att leda.

– Man känner när det är rätt. Och jag intalar mig själv att försöka leva i nuet. Det som händer nu är jättehärligt, oavsett vad som kanske händer i framtiden, avslutar hon.

Foto: IBL

Annons