LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Izabella Scorupco och Jeffrey Raymond skiljer sig: "Passionen finns inte kvar"

19 aug, 2015 
Hänt
Efter 15 år tillsammans har det nu tagit slut mellan skådespelerskan Izabella Scorupco och filmagenten Jeffrey Raymond som nu ansöker om skilsmässa.
Annons

Hänt kan nu avslöja att skådespelerskan Izabella Scorupco, 45, skiljer sig från amerikanske maken Jeffrey Raymond, 45. Paret träffades via gemensamma vänner för femton år sedan efter att vännerna påpekat att de två skulle passa väldigt bra ihop. Och när Izabella Scorupco väl träffade Jeffrey Raymond, som är filmagent i Hollywood, så uppstod kärlek.

– Det var bara helt omöjligt att inte bli attraherad. Helt otroligt konstigt, har Izabella berättat tidigare för tidningen Mama.

Tre år efter första mötet slog de till och gifte sig. Snart föddes sonen Jakob, 11, och då blev det slitningar i relationen, något Izabella Scorupco berättat öppet om:

– Vi hade en period när vi tjafsade om allt, även småsaker. Mest på grund av de sömnlösa nätterna. Det är lätt att man börjar tala till varandra på ett respektlöst sätt och fastnar i det. Plus att han jobbar mycket. Ett tag visste vi inte hur vi skulle ta oss ur den dåliga spiralen, berättade Izabella Scorupco för Expressen.

izajeff
Nu går paret skilda vägar. Foto: Privat.

Lösningen blev parterapi där Izabella Scorupco menade att de båda har lärt sig mycket. Hon att släppa på sin stolthet. Och Jeff att säga förlåt.

Annons

– Jag älskar att gå i terapi! Det är fantastiskt skönt, konstaterade Izabella.

Men nu, efter närmare tolv års äktenskap, står det klart att Izabella Scorupco och Jeffrey Raymond tar ut skilsmässa.

Enligt uppgiftslämnare till Hänt är det ingen större dramatik bakom beslutet att ta ut skilsmässa.

– De känner att kärleken har sinat. Passionen finns inte kvar, de har kommit att bli mer som syskon, berättar en nära vän till paret.

För barnens skull måste Izabella bo kvar i USA. Foto: Stella Pictures.

Izabella Scorupco har i flera intervjuer berättat om sin längtan att flytta hem till Sverige.

– Jag vill helst bo i Sverige men jag har inget att säga till om för mina barn har blivit amerikaner. Nu bor jag i Los Angeles, det blev så. Jag trivs där, om det är någon amerikansk stad jag kan tänka mig att bo i så är det där. Det är väldigt internationellt, en ganska oamerikansk stad, berättade hon i en intervju med Aftonbladet.

Izabella Scorupco har sedan tidigare dottern Julia, 17, tillsammans med forna hockeyproffset Mariusz Czerkawski.

Av: Staffan Erfors. 

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons