Isabella Löwengrips rädsla efter händelsen med dottern

Isabella Löwengrips rädsla efter att dottern Sally fått en fästing.
Isabella Löwengrip fick åka till förskolan och hämta sin dotter Sally efter att hon fått en fästing. Nu kommer bloggarens följare med kritik mot händelsen. "Viktigt att man tar bort den så snabbt som möjligt", skriver en person på Isabella Löwengrips blogg.
Annons

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har sina barn,  Gillis, 5, och Sally, 4, varannan vecka efter skilsmässan från Odd Spångberg, 31. Förra året sålde hon sin villa på Lidingö och slog istället till på en större och lyxigare villa på Lidingö.

Men i och med att Isabella Löwengrip fortfarande jobbar på sin dröm att bli världens mäktigaste affärskvinna kommer hon framöver dela sin tid mellan New York och Stockholm. Hennes bolag Löwengrip Invest ska etablera sig i New York.

Annons

Men just nu befinner sig Isabella Löwengrip i Stockholm i väntan på att hennes visum ska bli klart, något hon tror ska ske i slutet av september eller i början av oktober.

Annons

sin blogg berättar nu bloggaren att hon under gårdagen fick feber – med dålig timing då hon samma dag fick ett telefonsamtal från förskolan.

Från ingenstans fick jag feber idag. Helt oväntat var det inte för jag fick höra att man kunde få det efter vaccinet jag tog i helgen. Jag körde på dagen som vanligt men jag var inte mitt skarpaste jag”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

Under dagen ringde de från förskolan och berättade att Sally hade fått en fästing, jag kände mig lite osäker på att dra ut den rätt men så erbjöd sig Gunilla (HR ansvarig hos oss) att hjälpa till. Hon är nämligen sjuksköterska i grunden också.

Kritik från följarna

Lättnaden var stor för Isabella då de blivit av med fästingen. Hon berättar på bloggen att hon själv fick borrelia när hon var liten av en fästing.

Annons

Hur som helst så hämtade jag barnen och körde tillbaka till kontoret (vi bor ändå på Diplomat bredvid) och så fick Gunilla hjälpa oss. Det gick smidigt!” skriver hon.

Slutet gott – allting gott. Men Isabella Löwengrips följare har en del att säga om saken. Många kommentarer handlar om att de tycker att det är orimligt att förskolan ringer en förälder på grund av en fästing.

Förskolan ringer om en fästing? Vad är det för personal som inte kan ta den? Låter den sitta kvar? Och sedan låter ni ännu mer tid gå för att köra tillbaka city för att mamman inte kan ta bort den?” skriver en person.

Man behöver inte vara utbildad för att ta bort en fästing. Viktigt att man tar bort den så snabbt som möjligt”, skriver en annan.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…