Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrips nya kärleksvideo med Hampus Jarlbo

Isabella löwengrip och pojkvännen i paris

Isabella Löwengrip blev överraskad av pojkvännen Hampus Jarlbo i Paris, och nu delar Isabella en kärleksfull video av paret – och så här har vi aldrig sett dem tidigare.

För bara veckor sedan bekräftade Isabella Löwengrip att hon och Hampus Jarlbo hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i somras. Isabella och Hampus träffades till och från i ett år innan hon gick ut på sin blogg med att de valt att bryta upp. I samma veva blev det känt att skilsmässan mellan Isabella och ex-maken Odd Spångberg inte gått igenom.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Däremot berodde inte Isabella Löwengrips och Hampus Jarlbos beslut på skilsmässobeskedet, utan att på att Isabella behövde tid för sig själv.

”Jag var lite väl snabb efter min skilsmässa och jag kände att jag behövde få vara själv ett tag till. Ingen relation på det sättet. Få fortsätta ha fokus på mig själv, barnen och jobb”, skrev hon då på sin blogg. 

Men nu blomstrar kärleken mellan paret ännu en gång, och just nu befinner sig Isabella Löwengrip i Paris för att bland annat kika på det franska märket Balmains modeshow, och på Instagram story avslöjar hon att pojkvännen har kommit dit och överraskat henne.

När min pojkvän dyker upp i Paris – så lycklig!” skriver Isabella Löwengrip i en video på paret.

Men att Hampus överraskar Isabella är inte det enda som följarna får ta del av. Varför inte passa på att visa extra kärlek när man befinner sig i kärlekens stad Paris? I videon kysser paret varandra, och det är inget som Isabella tidigare delat med sig av till sina följare.

Åh, vilken kärlek!

Se kyssen mellan Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo här:

Hampus Jarlbo är Isabella Löwengrips nya pojkvän.

På en video på Instagram story kysser Hampus och Isabella varandra för första gången framför hennes följare.

Tidigare var Isabella Löwengrip gift med Odd Spångberg. Tillsammans har de barnen Gillis och Sally.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips följare rasar efter bilden med Bard

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!