TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrips nya kärleksvideo med Hampus Jarlbo

29 sep, 2018 
Isabella löwengrip och pojkvännen i paris
Isabella Löwengrip blev överraskad av pojkvännen Hampus Jarlbo i Paris, och nu delar Isabella en kärleksfull video av paret – och så här har vi aldrig sett dem tidigare.
Annons

För bara veckor sedan bekräftade Isabella Löwengrip att hon och Hampus Jarlbo hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i somras. Isabella och Hampus träffades till och från i ett år innan hon gick ut på sin blogg med att de valt att bryta upp. I samma veva blev det känt att skilsmässan mellan Isabella och ex-maken Odd Spångberg inte gått igenom.

Däremot berodde inte Isabella Löwengrips och Hampus Jarlbos beslut på skilsmässobeskedet, utan att på att Isabella behövde tid för sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag var lite väl snabb efter min skilsmässa och jag kände att jag behövde få vara själv ett tag till. Ingen relation på det sättet. Få fortsätta ha fokus på mig själv, barnen och jobb”, skrev hon då på sin blogg.

Men nu blomstrar kärleken mellan paret ännu en gång, och just nu befinner sig Isabella Löwengrip i Paris för att bland annat kika på det franska märket Balmains modeshow, och på Instagram story avslöjar hon att pojkvännen har kommit dit och överraskat henne.

Annons

När min pojkvän dyker upp i Paris – så lycklig!” skriver Isabella Löwengrip i en video på paret.

Men att Hampus överraskar Isabella är inte det enda som följarna får ta del av. Varför inte passa på att visa extra kärlek när man befinner sig i kärlekens stad Paris? I videon kysser paret varandra, och det är inget som Isabella tidigare delat med sig av till sina följare.

Åh, vilken kärlek!

Se kyssen mellan Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo här:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons