Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

Kändisarnas favorit hotell Sverige

Vill du bo på hotell som en kändis? Då har du kommit rätt, för vi har listat de svenska kändisarnas favorithotell i Sverige! Hurra!

Ska du iväg och bo någon annanstans runt om i landet? Eller vill du bara unna dig en hotellnatt eller två i din egen stad? I hotelldjungeln kan det vara svårt att välja. Men för dig som gärna vill stöta på en kändis, eller för dig som gärna litar på kändisarnas omdöme när det kommer till boende – här är hotellen för er!

 

Nobis hotel

På hotellet bor ofta familjen Parnevik när de är på besök i Sverige.

Foto: Nobis Hotel

När familjen Parnevik som vi slaviskt kunnat följa på TV3 de senaste åren befinner sig i Sverige och inte i USA boar de oftast in sig på Nobis hotel i Stockholm. Främst hittar du Mia ParnevikPeg Parnevik och Penny Parnevik på hotellet, men på hotellets restaurang kan du även hitta en annan tv-familj – familjen WahlgrenBianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren hyllade hotellets restaurang för bara veckor sedan.

Klicka här för att komma till Nobis hotel i Stockholm (länk till CJ)

 

Ystad saltsjöbad

Ystad saltsjöbad lockar kändisar som Kenza Zouiten, Isabella Löwengrip och Carolina Gynning

Foto: Ystad saltsjöbad

En storfavorit hos svenska kändisar den här sommaren var Ystad saltsjöbad. Efter att vi kikat på bilderna är det inte så svårt att förstå… här snckar vi svensk idyll! I somras gästade både Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten Subosic stället för en weekend, och efter besöken pratade båda gott om sin upplevelse. Även Carolina Gynning är en flitig besökare på hotellet.

Klicka här för att komma till Ystad saltsjöbad (länk till CJ)

 

Hotel Pigalle

Populära hotellet hotel Pigalle i Göteborg lockar många kändisar året runt

Foto: Hotel Pigalle

Götlaborg! Man vill åka dit och ha det gött, eller hur? (Äh, vi är inte jättebra på Göteborgsvitsar, ni får ursäkta oss). Men vill ni bo som kändisarna brukar göra i den charmiga staden så bör ni checka in på Hotel Pigalle. Miljön ser mer än wow ut, och listan på kändisar som bott på hotellet kan göras lång. På listan hittar vi bland annat Jessica AnderssonPaolo RobertoPeter SiepenBianca Ingrosso och Amanda Winberg.

Klicka här för att komma till Hotel Pigalle i Göteborg (länk till CJ)

 

The Steam Hotel

The Steam Hotel har blivit ett trendigt resemål bland svenska kändisar och influencers. Bland annat Calle Schulman och Camilla Läckberg gillar hotellet.

Foto: The Steam Hotel

Har någon missat att The Steam Hotel i Västerås seglat upp och blivit as-trendigt? Nä, vi har svårt att tro att det undgått någon som hänger på sociala medier att kändisarna, och Sveriges övriga befolkning, älskar hotellet. Några kändisar som både boat in sig på och hyllat hotellet är Calle Schulman med barnen Penny och Tom-Allan, Camilla Läckberg och Simon SköldLulu CarterPernilla Wahlgren och Hannah Graaf.

Klicka här för att komma till The Steam hotel i Västerås (länk till CJ)

 

Copperhill

Zlatan och andra stora idrottsstjärnor vistas ofta på Copperhill i Åre

Foto: Copperhill

Ska du på skidsemester? Att Åre är den mest händelserika skidorten i Sverige är ingen hemlighet, och därför är inte inte heller svårt att lista ut att orten lockar en hel del kända ansikten. När kändisarna väl är på besök så bor de helst på Copperhill. På hotellet har idrottsstjärnor som Johan Olsson och det alpina landslaget synts till. Men också Charlotte Perrelli och kändiskocken Markus Aujalay. En liten bonus för den som är Zlatan-tokig är att han äger ett hus bara stenkast från hotellet, vilket innebär att Zlatan gärna tar en bit mat på hotellet. Senast i julas syntes han till på Copperhill.

Klicka här för att komma till Copperhill i Åre (länk till CJ)

 

Novi Resort

Novi Resort på Gotland har lockat kändisar som Zara Larsson och Pegparnevik

Foto: Novi Resort

Något som verkar vara minst lika trendigt och poppis som The Steam Hotel bland svenska kändisar är Novi Resort i Visby på Gotland. Samma sak här – följer man kändis-Sverige på Instagram har det onekligen varit svårt att missa att många avnjutit några dagar och nätter på hotellet. I somras såg vi bland annat Peg Parnevik och pojkvännen Filip LamprechtZara LarssonMargaux DietzViktor Frisk och Nicole Falciani på plats på hotellet.

Klicka här för att komma till Novi Resort i Visby på Gotland (länk till CJ)

 

Grand hôtel

Kändisarnas bästa hotell

Foto: Grand hôtel

Ett annat populärt hotell i Stockholm är Grand hôtel. Sofi FahrmanMarie SerneholtMaria Montazami och Isabella Löwengrip är gäster som gärna checkar in. På hotellet anordnas titt som tätt olika galor och blir även då så klart kändistätt. Bland annat ELLE-galan och Diabetesgalan ägde i vintras rum på hotellet.

Och psst.. för att inte glömma. Justin Bieber och Bruce Springsteen har bott här under sina besök i Sverige!

Klicka här för att komma till Grand hôtel i Stockholm (länk till CJ)

 

LÄS OCKSÅ: Psst… här är kändisarna som luktar bäst!

LÄS OCKSÅ: 7 saker som får dig att orka med regn och rusk

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN