Isabella Löwengrips nya kärleksavslöjande: ”Pirr i kroppen”

Isabella Löwengrip om nya kärleken
Isabella Löwengrip blev singel förra hösten. Sedan dess har hon lagt all energi på familjen och på sitt arbete. Men nu avslöjar Isabella Löwengrip att det har hänt saker i privatlivet.
Annons

Det var i höstas som Isabella Löwengrip, 28, hastigt gjorde slut med sin pojkvän, tog en paus från jobbet och tillsammans med sina barn Gillis, 5, och Sally, 2, lämnade landet.

Det var en svår period och på sin blogg berättade Isabella Löwengrip om känslorna.

Annons

”Måendet går upp och ner men det är inte så konstigt. Jag vill alltid skynda med att må bra men jag måste ge mig tid. Det går inte att leva ett liv med någon ena stunden och andra ha brutit helt utan att det gör vansinnigt ont”, skrev hon i december förra året.

Sedan dess har Isabella Löwengrip legat lågt med kärleken och fokuserat på sina barn och sitt arbete.

Men nu har bloggerskan lagt upp en blogginlägg om att det händer saker på kärleksfronten.

Annons

Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Kärlekscirkus hos Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip skriver också att hon lagt upp mycket jobb-relaterade inlägg på bloggen på sistone på grund av att hennes privatliv varit osäkert.

Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skriver hon.

Isabella Löwengrips följare blir glada över nyheten och önskar henne lycka till.

Jag önskar dig verkligen lycka till i din kärleksrelation. Det är du värd efter allt som hänt. Ta vara på pirret!!!” skriver en av hennes följare.

När kärleken slår till och man känner att det är något att satsa på, då ska man givetvis vara mottaglig för kärlek, oavsett vad man har önskat och sagt innan”, skriver en annan.

Annons

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…