Isabella Löwengrips namnförslag efter gravidplanerna med Paul Sundvik

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

TT
Isabella Löwengrip har funnit kärleken i konstnären Paul Sundvik. Det nyförälskade paret har redan hunnit flytta ihop och börjat gå i barntankar.
– Jag har två namn som jag gillar, säger Isabella.

Det var i somras som bloggerskan, poddaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, fick upp ögonen för en ny man i hennes liv. Det var ingen mindre än konstnären Paul Sundvik, 52, som fångat hennes hjärta.

”Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg i juli.

Paul och Isabella tillbringade hela sommaren ihop och de avslöjade ganska snabbt att de var ett par. Enligt Isabella var det kärlek vid första ögonkastet efter att deras gemensamma vän Plingis Hadenius, 42, fixat ihop dem.

Isabella Löwengrips svacka i karriären

Men trots att Isabella är lyckligt kär idag har vägen dit inte varit en dans på rosor. 2019 var ett väldigt händelserikt år för bloggerskan både kärleksmässigt och karriärsmässigt.

Hon var nära på att gå i personlig konkurs och tvingades sälja sina bolag för att överleva ekonomiskt. I samma veva tog det även slut med ex-pojkvännen Erik Selin, 53, men det var däremot ett odramatiskt men såklart jobbigt beslut.

”Något som aldrig är lätt att skriva är om relationer som tar slut”, skrev hon då på bloggen.

Isabella Löwengrip var sommarpratare 2019.

Foto: TT

Tiden efter krisen började bloggerskan lägga allt mindre fokus på karriären och istället tillbringa mer tid med barnen Gillis och Sally, som hon har sedan ett tidigare äktenskap med Odd Spångberg, 32.

”Barnen och jag har kommit varandra ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre”, skrev Isabella i ett inlägg på sin blogg i vintras.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isabella och Pauls barnplaner

LÄS MER: Därför vägrar Charlotte Perrelli byta efternamn

Paul och Isabella har redan hunnit ta flera stora steg i relationen. De har bland annat flyttat ihop och därmed blivit sambos samt bestämt sig för att skaffa gemensamma barn i framtiden.

Nu avslöjar Isabella en viktig detalj som rör hennes och Pauls kommande barn.

– Jag har två namn som jag gillar och det är Kristina, och så tycker jag om Rickard, säger hon nu i en frågestund på Instagram.

Men det finns en problematik i det hela, namnen som hon har i åtanke går inte speciellt bra ihop med Gillis och Sally.

– Men det passar inte med Gillis och Sally. Så jag måste komma på något annat när det väl är dags, konstaterar hon.

FOTO: Bruno Bebert / Bestimage, Instagram, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik blir sambor

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips relation med Odd Spångbergs nya kärlek