Isabella Löwengrips chock efter Odd Spångbergs ord om sonens önskan

Isabella Löwengrips chock efter Odd Spångbergs ord om sonens önskan
Det nalkas sommar, och Isabella Löwengrips 6-årige son Gillis har skolavslutning.
Inför skolavslutningen hade sonen en önskan, något som Isabella fasade inför.
”Knöt sig i magen”, säger Isabella.
Annons

Isabella Löwengrip, 29, har haft många tuffa månader bakom sig, men nu ser det ut som att hon hittat stillheten och lugnet igen. I hennes senaste blogginlägg berättar hon om helgen som var, som minst sagt gick i sommarens tecken.

Annons

Den här helgen har verkligen stavats sommar för min del. Jag har i princip varit ute i skärgården alla dagar”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

Och hennes vecka fortsätter i samma somriga spår. Tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 32, har hon barnen Gillis, 6, och Sally, 4, och i veckan har sonen skolavslutning.

Men det var en del att fixa inför, och Isabella hade fått i uppgift att baka en äggfri tårta, något hon inte såg framemot. Men att köpa en tårta var inte ett alternativ, enligt ex-maken Odd.

Annons

I veckan har Gillis skolavslutning. Han är redan peppad på att börja ettan i höst. Jag har fått i uppdrag att baka en jordgubbstårta utan ägg. Det knöt sig i magen när jag hörde det”, skriver hon och fortsätter:

Odd tyckte inte att jag skulle köpa en tårta eftersom det ”hade sett konstigt ut” så nu måste jag alltså baka. Jag förstår inte varför köpetårta skulle vara sämre än en hemmagjord. En från ett konditori borde ju vara godare?”.

Beslutet efter sonens önskan

Men det blev ingen bakning för Isabella. Trots Odds önskan om att hon skulle ha bakat en egen jordgubbstårta så blev det inte så.

– Tårtsituationen löste sig, så tack till alla er som hjälpte till. Nu ska jag snart åka och hämta tårtan, den äggfria, sa Isabella Löwengrip på sin Instagram story under gårdagen och när hon väl hämtat den visade hon nöjt upp den.

Annons

Men det är en något uppgiven Isabella som under morgonen berättar om en kommentar hon råkade höra när hon lämnade tårtan på Gillis skola.

– Det första som händer när jag kommer till Gillis skola idag är att en förälder säger ‘tänk att det finns föräldrar som köper färdiga tårtor’, suckar hon.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…