Isabella Löwengrips Carolina Herrera-klänning på Elton Johns gala

Isabella Löwengrips Carolina Herrera-klänning på Elton Johns gala
Isabella Löwengrip gästade Elton Johns välgörenhetsgala där världsstjärnor minglade. Men det som imponerar mest på följarna är den klänning som Isabella bar under kvällen, var prislapp är närmare 75 000 kronor.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, befinner sig just nu på Franska rivieran där hon hyrt ett hus under fem veckors tid. Dagarna består av lek med barnen, besök från vänner och god mat.

Men samtidigt ser det onekligen ut som att entreprenören passar in på jetset-elitens favoritsemestermål, framför allt när hon i onsdags klädde upp sig och gick på Elton Johns välgörenhetsgala i Antibes. I sällskap hade hon sin kommunikationschef och blivande generalsekreterare Marisol Was och på sin blogg beskriver Isabella kvällen som ”fantastisk”.

Elton John var så klart där och välkomnade alla med ett tal om stiftelsens arbete mot aids. Under middagen arrangerades välgörenhetsauktioner och självaste Chris Martin, sångare i Coldplay, underhöll gästerna med en akustisk spelning.

Men det som verkar imponera Isabellas följare allra mest är den klänning hon bar under kvällen. En lång vit spetsklänning i bomull och polyster med mörka detaljer och bara axlar.

Isabella Löwengrip Elton Johns gala 2019
Isabella höll klädkoden som var ”sommarchick” under Elton Johns gala.

Följarna jublar över Isabellas klänning

”Måste har varit en härlig upplevelse med alla människor. Klänningen var jättevacker!”, skriver en person.

”Det är bara att hålla med många kommentarer här på sidan; du ser fantastisk ut!”, skriver en annan.

”Så snygg du är, du strålar! Jättefin klänning, supersnygg outfit!”, kommentarar en tredje.

Och visst var Isabella Löwengrip bländande snygg i klänningen som är från Carolina Herrera. Hon lär själv vara ordentligt förälskad i den med tanke på prislappen: 74 000 kronor. Dock ska den enligt Nyheter24 nu finnas på rea för 52 452 kronor.

Isabella Löwengrip Elton Johns gala 2019
Carolina Herrera-klänningen får följarna att tappa hakan.

 

Klänningens pris kan dock vara en petitess i sammanhanget. Enligt uppgifter till Bloggbevakning ska nämligen ha gäster under kvällen ha fått köpa biljetter till middagen och den billigaste ska ha kostar 177 000 kronor, samtidigt som den dyraste ska ha gått på över 3 miljoner kronor. Vilken typ av biljetter som Isabella och Marisol hade är inte känt.

Andra kända personer som sågs vimla på Elton Johns gala var Victoria Silvstedt, Joan Collins och skådespelaren Tagon Egerton som spelade rollen som Elton John i filmen Rocketman.

FOTO: TT

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…