Isabella Löwengrip tar paus – nya framtidsbeskedet

Isabella Löwengrip om pausen
Isabella Löwengrips sociala medier-konton har ekat tomma den senaste veckan.
Nu avslöjar Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest, vad bloggerskans framtidsplan är.
Annons

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har i många år kämpat hårt för att nå sitt mål att bli världens mäktigaste kvinna. Hon har startat flertalet företag och i sociala medier har Isabella inte varit sen med att berätta om sina framgångar.

Annons

Men i oktober meddelade bloggerskan att affärerna och planerna inte gått som hon hade tänkt sig och att hon nu befinner sig i en ekonomisk kris.

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu”,  skrev Isabella i ett inlägg på sin blogg med titeln Mitt modigaste inlägg någonsin. 

Annons

Firade jul med ex-maken Odd

Efter ett par turbulenta månader månader såg Isabella Löwengrip väldigt mycket fram emot julledigheten, vilket hon berättade i ett inlägg på bloggen.

”Det känns som livet varit i en tornado i månader och plötsligt låtit mig gå. Allt blir bra men jag behöver landa under ledigheten”, skrev hon i slutet av december.

På juldagen fick läsarna återigen en uppdatering från Isabella Löwengrip. Då berättade bloggerskan att hon tillbringat högtiden tillsammans med barnen Sally och Gillis samt ex-maken Odd Spångberg och hans familj. Isabella avslutade inlägget med att avslöja att hon nu kommer att ta en paus.

Annons

”Bloggen kommer nog få ta lite julledigt, vi får se när jag pingar in”.

Då återvänder Isabella Löwengrip

Det har nu gått en och en halv vecka sedan Isabella Löwengrip uppdaterade sin blogg. De senaste dagarna har följarna endast fått ta del av sporadiska inlägg på hennes Instagram-konto.

Nu avslöjar Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest, att bloggerskan inte har någon plan för när hon ska återvända efter ledigheten.

– Precis som många andra passar Isabella på att koppla av under jul- och nyårshelgerna. Vad hon gjort under ledigheten väljer hon själv om hon vill berätta om, säger Marisol till Hänt och fortsätter:

Annons

– Hon har inte bestämt en exakt tidpunkt för när hon kommer att uppdatera sina kanaler nästa gång.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT, Sven Lindwall/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…