Isabella Löwengrip om svåra hälsokampen: “Tårar och ångest”

Isabella Löwengrip om svåra hälsokampen:
Isabella Löwengrip har tidigare ätit medicin mot PMS. På sin blogg berättar hon om de jobbiga känslorna och beslutet att börja äta medicin igen.
Annons

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, har under några år lidit av PMS. Hon har tidigare medicinerat mot besvären. Nu skriver hon att hon kommer att börja med medicinen igen.

– Förra månadens pms genomled jag med tårar och ångest, denna gång kommer jag börja med premalex igen. Gah! Så himla märkligt att jag hade en period på några månader när pms:n inte kändes av och nu är den sådär ångesttung igen och kli:ig inombords. Att ha såhär en vecka per månad är ju inte kul, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg med rubriken “Kampen är slut”.

Isabella har hållit reda på datumen och finner en lättnad i att veta vad det är som orsakar besvären.

Annons

Efter en tung helg har hon bestämt sig för att ta medicin igen.

Annons

– Nu har jag varit nere i stort sett hela helgen så imorgon och framåt blir det pms-medicin. Jag skulle egentligen börjat redan i helgen men dom var slut så ber om nytt recept imorgon, skriver Isabella Löwengrip.

Med stöd av barnen och en vän känns det lite bättre. Isabella Löwengrip skriver också att träning underlättar.

– Kli:et inombords brukar bli bättre när jag rullar fram yogamattan och gör några enkla övningar några gånger.

Isabella Löwengrip har tidigare berättat om sin PMS och vilka effekter det har på henne.

– Jag har alltid haft PMS men inget som jag riktigt har sett som ett stort besvär …. Tills jag fick barn. Då blev det som om hormonerna levde sitt egna liv och det som jag tyckte var ”Amningshormoner” slutade aldrig riktigt. Ungefär en vecka innan mens så känner jag mig arg och ledsen. Och när det var som värst så blev jag verkligen en våt fläck på golvet, superdeppig utan anledning, har Isabella Löwengrip tidigare skrivit på sin blogg.

Isabella Löwengrip har också skrivit att det svåraste är att inte känna igen sig själv.

Annons

– Det var jobbigt att inte känna igen mig själv och framförallt att inte kunna styra över mig själv. Jag kunde skrika åt Odd från ingenstans och det kändes som om jag hade lämnat min kropp och att jag stirrade ner på oss och undrade vad jag i helvete höll på med. Men ändå fortsatte jag. Helt sjukt.

FOTO: Malin Bondeson, IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…