Isabella Löwengrip om 6-årige sonen Gillis förändring

Isabella Löwengrip om sonen gillis förvandling
Isabella Löwengrip har alltid tyckt att sonen Gillis är väldigt lik sin pappa Odd Spångberg.
Nu avslöjar bloggerskan att 6-åringen har genomgått en förändring.
Annons

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 29, har ett par tunga månader bakom sig. Efter att ha kämpat länge för att nå sitt mål, som är att bli världens mäktigaste kvinna, tvingades hon i höstas erkänna att planerna inte riktigt gått som hon tänkt sig – och att hon nu befinner sig i ekonomisk kris.

Annons

Men trots att det är svajigt i Isabellas karriär går det desto bättre i privatlivet. För ett par veckor sedan bekräftade bloggerskan att hon befinner sig i ett förhållande med mångmiljardären Erik Selin, 52.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är, sa Isabella Löwengrip till Expressen vid tillfället.

Annons

Krisen har fört Isabella Löwengrip närmare barnen

I veckan berättade Isabella att hon i samband med krisen har kommit närmare sina barn Gillis, 6, och Sally, 4, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg. Hon är också väldigt tacksam över relationen med Erik Selin.

”För min del så är det mycket som är kämpigt i min karriär men egentligen så är mitt privata liv väldigt stabilt. Barnen och jag har kommit ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre”, skrev Isabella Löwengrip i ett inlägg på sin blogg och fortsatte:

”Men sedan har jag en relation som jag är väldigt lycklig i. Det är jag tacksam över”.

Nya orden om sonen Gillis förändring

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Isabella Löwengrip återigen om sina barn. Hon berättar bland annat att Gillis och Sally älskar att leka med varandra och att hon är glad över att det inte skiljer mer än 17 månader mellan dem.

Annons

”Sally är lite mer energisk men eftersom Gillis är storebror är det ändå han som styr och hon har en enorm respekt för honom. Gillis är stora idolen i livet”, skriver Isabella i inlägget.

Hon fortsätter sedan med att berätta att hon har börjat märka en förändring i sonens utseende.

”Utseendemässigt har Gillis alltid varit lik Odd men nu börjar han se mer ut som jag tycker jag. Samma kinder. Sally har mer sitt egna utseende och det har hon alltid haft”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…