TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrip flyttar in hos ex-maken Odd Spångberg

21 feb, 2020 
AvIda Gustafsson
Isabella Löwengrip Odd Spångberg
Isabella Löwengrip har två barn med ex-maken Odd Spångberg.
Nu avslöjar bloggaren att hon flyttat in hos honom.
”I tisdags så bestämde vi att det var bäst att bo hos Odd ett tag”, skriver Isabella öppenhjärtigt på sin blogg.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Det har varit ett hektiskt senaste år för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29. I höstas var hennes bolag nära på att gå i konkurs, hon tvingades att sälja lyxvillan på Lidingö utanför Stockholm, säga upp personal i sina företag och dessutom tog den tidigare relationen med Erik Selin, 52, slut.

I veckan kom dessutom beskedet att Isabella Löwengrip säljer sitt bolag Löwengrip Beauty till det norska företaget Dermanordic. I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Isabella nu att köpet av bolaget gått igenom, och delar öppenhjärtigt med sig av sina känslor kring händelsen.

”Ett naturligt steg”

”Igår var en speciell dag. För då blev hela Löwengrip beauty köpt. Aktier byttes mot pengar och in kom det champagne och jordgubbar. Jag blev förvånad att jag inte reagerade mer över det. Det kändes liksom helt okej, som ett naturligt steg”, förklarar Isabella Löwengrip på sin blogg.

Vidare skriver entreprenören att beslutet att sälja bolaget kommer resultera i en ”trygg och stabil vardag” för henne och barnen Sally, 4, och Gillis, 6, som hon har från sitt tidigare äktenskap med Odd Spångberg, 31.

Annons

Isabella och Odd gick skilda vägar 2017, efter fyra år som gifta. På sistone har Isabella ofta skrivit om ex-maken – och uttryckt hur tacksam hon är för deras relation idag.

”Jag är glad över att relationen med min exman är så pass bra att vi kan umgås såhär”, skrev Isabella på sin blogg i slutet av 2019.

Isabella Löwengrip flyttar in hos Odd

I samma veva som Isabella Löwengrip skriver om känslorna kring det sålda bolaget avslöjar bloggaren nya detaljer om sin relation med ex-maken Odd. I bloggen berättar Isabella nämligen att hon flyttat in hos Odd – om än tillfälligt.

”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att det var bäst att bo hos Odd ett tag”, skriver Isabella ärligt på bloggen.

I inlägget berättar Isabella dessutom att ex-maken Odd och sonen Gillis just nu är sjuka, men att det efter Isabellas arbetsdag väntas fredagsmys för hela familjen.

”Efter det ska Sally och jag handla fredagsmys till sjuklingarna.”

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons