Isabella Larkas ord om Simon Hermansson efter Bachelor

Simon Hermansson och Isabella Larkas
Simon Hermansson ångrade sitt val i Bachelor och bjöd istället ut tvåan Isabella Larka.
Nu berättar hon sanningen om deras relation idag.
– Vi tycker väldigt mycket om varandra.
Annons

Förra veckan var det final av Bachelor 2019. Dejtingsåpan har som vanligt bjudit på både kärlek och tårar, och i år även en hel del dramatik. En del i det var att det för första gången i historien var två ungkarlar som tävlade om att hitta kärleken – Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27.

Annons

I finalen var det till slut Johanna Ohlsson, 28, som fångade Felix hjärta. Simon valde mellan Isabella Larka, 30, och Patricia Hanjikova, 24, men det blev Patricia som fick den sista rosen. En chockad Isabella Larka fick åka hem till Sverige ensam.

– Jag kunde inte se det här komma, vi har alltid haft så bra kemi och mysigt när vi har setts och roligt. Det är därför det är så konstigt. Jag kunde inte se det här. Någonstans så måste jag ha tolkat honom fel, eller läst av honom fel, sa hon i programmet.

Annons

Simon Hermansson ångrar sitt val i Bachelor

Simon skulle dock komma att ändra sitt val.

– Det var rätt val för stunden, det sa min magkänsla. Men det var fel val, sa Simon efteråt till Hänt.

Även Patricia bekräftade att det inte kändes helt rätt efter slutvalet.

– Där det bara var han och jag, utan kamerorna, kändes det inte lika bra. Han var annorlunda, det var konstigt, sa hon.

Efter en hel del tjafs tog relationen mellan Patricia och Simon snabbt slut. Samma kväll som finalen av Bachelor sändes delade Simon ett inlägg på sin Instagram där han skrev att han ångrade sig. Han erkände att han gjort helt fel val.

Annons

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”

Så är Simon Hermansson och Isabella Larkas relation idag

Isabella Larka svarade där och då ja på inviten, men därefter har alla frågat sig hur det egentligen ligger till med deras relation. De har inte synts till på varandras sociala medier och de har inte skrivit något mer om hur deras relation är idag. Nu har Hänt svaret. Sanningen är den att Simon och Isabella ännu inte har setts på en dejt. Enda gången de har träffats efter inspelningarna av Bachelor är när de båda var på Idol-finalen för några veckor sedan.

– Vi har hållit kontakten per telefon sedan programmet startade i oktober och är idag väldigt bra vänner, skriver Isabella i ett mejl till Hänt.

Hon hyser inget agg mot honom alls för att han valde Patricia framför henne där och då.

– Jag är inte speciellt långsint av mig och hade redan förlåtit Simon oavsett om han hade ångrat sitt val eller inte.

Annons

Framtiden för Simon Hermansson och Isabella Larka

De ser nu fram emot att ses på en dejt så fort de får tid över. Isabella påpekar flera gånger att de är vänner, men stänger inga dörrar för vad som kan utvecklas när de väl ses.

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, sen får vi se vad det kan bli av det, säger Isabella Larka.

FOTO: 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…