Isabella Larka om återföreningen med Simon Hermansson

Isabella Larka och Simon Hermansson
Efter inspelningen av Bachelor 2019 har Simon Hermansson och Isabella Larka börjat dejta.
Nu berättar TV4-profilen om resan till Isabellas hemstad.
– Kändes som att tiden stod stilla, skriver han.
Annons

I Bachelor 2019 fick tittarna följa ungkarlen Simon Hermanssons, 29, jakt på den stora kärleken. I säsongsavslutningen valde han att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24, men när paret kom tillbaka till Sverige avslutades relationen efter bara ett par veckor.

Annons

Simon insåg då att han gjorde ett misstag när han gav Isabella Larka, 30, nobben i programmet. Han bestämde sig därför för att bjuda ut henne – genom ett inlägg på Instagram.

Annons

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”, skrev han, varpå Isabella tackade ja.

Firade julafton med Isabella Larka

När Hänt pratade med Isabella Larka tidigare i december berättade hon att hon idag har förlåtit Simon för att han inte gav sin sista ros till henne i Bachelor. Isabella avslöjade även att hon och Simon Hermansson i dagsläget bara är vänner – men att inga dörrar är stängda.

Annons

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, sen får vi se vad det kan bli av det, sa hon till Hänt.

På julafton fick följarna en rejäl överraskning när Simon la upp en bild där han håller om Isabella. Han hade nämligen rest till Isabella Larkas hemstad för att fira högtiden ihop med henne.

”God Jul från Lysekil”, skrev han intill bilden.

View this post on Instagram

God Jul från Lysekil 🥰

A post shared by ➖SIMON HERMANSSON➖ (@simonhermanssons) on

Simon Hermanssons ord efter resan

Under julafton fick följarna se Simon och Isabellas julafton, som verkar ha varit rejält händelserik. De drack drinkar, spelade ölpingis och umgicks med bland andra Isabellas syster Louise Larka, 23. Nu väljer Simon att berätta för sina följare om resan.

”Lysekil/Lahälla tog mig med storm. Kändes som att tiden stod stilla i alla beundransvärda konversationer med människor jag få ha varit nära. Har skrattat så att kroppen vikt sig, ALDRIG glömmer jag detta”, skriver Simon Hermansson på Instagram story.

Isabella Larka om återföreningen

Nu har även Isabella Larka lagt upp ett inlägg på Instagram om sin julafton tillsammans med Simon. Även hon verkar hålla med om att det blev en lyckad tillställning.

”Har haft en mysig, rolig och lite annorlunda Jul hemma i Lysekil i år!”, skriver hon följt av en emoji med hjärtögon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…