Isabel Adrians nya krav på maken: "Strukturera om"

Isabel Adrian och maken Steve Angello har nu tagit steget och flyttat hem till Sverige efter många år i Los Angeles. Detta har inneburit en hel del förändringar, inte minst att de har mindre hjälp med barnen. Nu kräver Isabel att Steve skär ner på jobbet.

Kändisparet Isabel Adrian, 39, och Steve Angello, 34, har bott i Los Angeles i över tio år. Där har både Isabel och Steve haft möjlighet att satsa på sina karriärer – Isabel har bland annat deltagit i TV3:s “Svenska Hollywoodfruar” där hon delat med sig av sin vardag, medan Steve ägnat sig åt musiken. Men nu har paret som har barnen Monday-Lily, 7, och Winter-Rose, 5, tillsammans, sagt upp sin barnflicka och återvänt till Stockholm.

Flytten har medfört en hel del förändringar, däribland att Isabel tvingats vara förädraledig för att få det att gå ihop med Steves jobb. Hon har alltså fått lägga sin egen karriär på hyllan för tillfället, något hon inte är helt nöjd med. I en ny intervju med tidningen Mama, berättar hon om hennes nya krav för att få familjen att gå ihop.

– Om vi ska göra detta, måste vi göra det båda två. Det spelar ingen roll att han kan åka ut och tjäna miljoner, säger hon i intervjun.

Isabel som gått hos en psykolog för att komma till rätta med hur hon ska kunna balansera sina egna behov och sin tid, med Steves jobb, menar att hon insett att det är okej att ställa krav.

– Steve har nog också fått känna på smällen och gå in på djupet i föräldraskapet. Om man sitter i studion till tre på morgonen så är det inte kul att stiga upp klockan sex och köra barnen till skolan. Med lite övertalning har han strukturerat om sitt jobb, säger Isabel Adrian.

Ja, det har blivit bättre, men den före detta Hollywood-frun kämpar fortfarande dagligen med att kompromissa och att inte sätta sina egna behov i andra hand.

– Det är fortfarande kämpigt. Det blev bättre, men vi ställs fortfarande inför situationer när han överväger att ta en spelning och då kan jag inte säga nej till det. Då blir det jag som ställer upp, även om jag känner mig totalt nermejad av att stiga upp halv sex på morgonen och köra på med barnen. Jag har inte fattat exakt när man har rätt att säga ifrån – jag har ingen handbok, säger tv-profilen.

Läs också: Steve Angello om barndomstraumat: ”Man blir stenhård när man går igenom en sån grej”

Läs också: Isabel Adrians ord efter bråket med barnflickan: ”Sorgligt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!