TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bachelor-Isa ljög för Sia – därför tvingades hon tysta ner sanningen

19 okt, 2022 
Sia och Isa i Bachelor 2022
Isa och Sia hade träffats ute på krogen innan de blev kära i varandra i Bachelor 2022.
Men vad tittarna inte vet är att Isa tvingades ljuga för honom innan inspelningarna ens hade dragit igång.
– Det är många rykten som florerar, säger Sia när duon gästar Nyhetsmorgon.
Annons
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”Brand logo
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”

En enormt händelserik säsong av Bachelor är igång på TV4 och TV4 play! I år har tittarna fått följa Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 33, i deras jakt på den stora kärleken – men i veckan tog programmet en oanad och historisk vändning.

Efter att ha träffat och dejtat ett flertal tjejer valde Sia plötsligt att hoppa av sin medverkan i programmet. Detta då han hade fått så pass starka känslor för Isa Jallow, 32.

Han ersätter Sia Hatami efter avhoppet från Bachelor

Direkt när Isa gjorde entré i Bachelor 2022 märkte man att det fanns en speciell kemi mellan dem. Sia och Isa var heller inte främlingar, utan hade faktiskt träffats på krogen innan sin medverkan i dejtingsåpan.

Ett par veckor efter att inspelningarna dragit igång insåg Sia att han inte ville vara med någon annan än Isa, och därför valde han alltså att lämna helt.

Annons

– Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, sa Sia till resten av tjejerna i huset, innan han gav sin sista ros till Isa Jallow.

De resterande tjejerna var såklart besvikna, men humöret ändrades snabbt när programledaren Malin Stenbäck, 35, avslöjade att en ny ungkarl skulle ersätta Sia efter avhoppet. Numera är det Christoffer Levi och Christian Nicolaisen, 37, vi får följa i Bachelor 2022!

Isa om relationen till Sia idag efter Bachelor 2022

Så hur är egentligen Isa och Sias relation idag? För Hänt har Isa Jallow tidigare förklarat att det är en hemlighet hon kommer att hålla på ett tag till.

”Jag kan tyvärr inte prata om läget med mig och Sia förrän programmets avslut i mitten av november”, skrev hon i ett meddelande till Hänt i samband med att den sista rosen delades ut.

Annons

I veckan gästade Bachelor-profilerna Nyhetsmorgon för att berätta mer om den historiska händelsen i programmet. Inte heller där avslöjade de sin relationsstatus idag, men de delade istället med sig av en annan detalj som doldes för tittarna i Bachelor 2022.

Tvingades ljuga för Sia – nu berättar Isa vad som egentligen hände

Tittarna fick alltså veta att Sia och Isa hade träffats en gång innan inspelningen av dejtingsåpan. I Nyhetsmorgon berättar Sia mer om det mötet.

– Det är många rykten som florerar. Det som hände egentligen var att två veckor innan jag skulle åka iväg till Bachelor så var jag ute på Berns och ser en tjej, Isa då, komma in och blir bara tagen av hennes pondus.

Sia förklarade då för Isa att han skulle vara med i Bachelor, men vad han inte visste var att Isa faktiskt redan hade sökt till programmet. Hon tvingades alltså ljuga för Sia.

– Jag hade redan tackat ja. Men jag fick inte och ville faktiskt inte säga någonting, förklarar Isa i Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4 play

Annons