LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Irma Lehtosalos sjukdomsbesked – läkarens upptäckt: ”Det är inte bra”

09 feb, 2023 
Irma och Marko
Markoolios mamma Irma Lehtosalohar har fått svar på sina prover.
Nu berättar hon om sjudomen som läkarna tror att hon kan lida av.
– Man måste tänka själv att det inte är roligt, säger hon i ett nytt avsnitt av Marko & Irma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" LehtosaloBrand logo
Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" Lehtosalo

Irma Lehtosalo, 67, är en nyfunnen favoritkaraktär för det svenska folket. Redan efter det första avsnittet av Marko & Irma som hon gör med sonen Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, hade hon tagit en plats hos det svenska folkets hjärtan. Irma har tidigare varit alkoholiserad och berättar nu öppet om den tuffa tiden som varit.

Men i programmet är det egentligen husbygget som är det stora fokuset. Irma ska nämligen få ett helt nytt hus av Markoolio, på tomten som han gav henne för många år sedan.

Irma Lehtosalos sjukdomsbesked – svaret från läkaren

I programmet har vi tidigare fått höra Marko flagga för mamma Irmas hälsa, därav skickade han iväg henne till läkaren. I veckans program har Irma fått svar på proverna hon lämnade och nu berättar hon om läkarens dom.

Annons

– Jag brukar äta sån här havregrynsgröt nästan varje morgon. Jag måste undvika socker nu för jag var hos läkaren och hon kollade lite att jag är på gränsen att jag har diabetes. Jag kan inte äta socker men exempelvis äpple och banan kan jag äta, säger Irma i programmet och fortsätter:

– Men jag har fuskat lite också tyvärr. Det finns chokladbitar i kylskåpet och igår blev jag så sugen så jag tog två stycken. Det är inte bra. Men man måste tänka själv att det inte är roligt, om man måste börja ta sprutor och sånt, nej nej.

Håkan Svanströms oro för Irma efter upptäckten: ”Bara kroknar”

Byggledaren Håkan Svanström som har en stor roll i programmet berättar om sin oro för Irma.

– Jag har ju känt henne ganska länge nu och jag ser på henne hur trött hon kan vara i vissa lägen, att hon bara kroknar. Sen maten, jag tycker hon verkar äta mycket skräpmat, säger han.

Håkan avslöjar även att Irma ska tillbaka för nya koller längre fram.

Marko & Irma sänds torsdagar 21.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Annons