Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Inspireras du av Ernst Kirchsteiger? Här finns hans egna design

13 dec, 2018 
Ernst Kirchsteiger är tillbaka i tv-rutan igen med populära programmet Jul med Ernst där han guidar tittarna till en sagolik jul. Inspireras du av Ernst, men orkar inte riktigt pyssla som honom? Då kan du klicka hem färdiga prylar och möbler designade av honom.
Annons

Alla Ernst Kirchsteiger-fans jublar glatt igen! Äntligen är han tillbaka i tv-rutan igen med alla sina tips och trix att inspirera tittarna hemma i soffan med. I Jul med Ernst tar han oss i år till Sjömagasinet som ligger intill värmländska sjön Saxen för att skapa en sagolik julstämning.

Nog är Ernst Kirchsteiger en pysslare av rang som både visar och lär tittarna massor av saker att fixa ihop själv i hemmet, men för den som vill ha lite Ernst Kirchsteiger-känsla och inte riktigt orkar fixa och dona finns det en annan väg att gå. Det finns faktiskt prylar och möbler att köpa hem som han har designat!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi har plockat ihop massor av dem. Se här om han designat något som faller dig i smaken, eller kanske någon nära till dig som är värd en pryl designad av Ernst i julklapp?

Ernst Kirchsteigers egen design

Annons

 

 

 

 

Annons

 

 

 

 

 

Annons

 

 

 

Annons

 

 

 

 

 

FOTO: IBL

Annons