Artikeln innehåller reklamlänkar

Inred ditt hem med svenska kändisar – här är 11 prylar till hemmet som de designat

08 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Svenska kändisar är inte bara artister, skådespelare, tv-profiler eller kungligheter – en hel del är dessutom designers! Spana in de här 11 inredningsprylarna som alla är skapade av välkända ansikten.
Annons

Vägglampan “Life” är designad av tv-profilen Sofia Wistam, 50, i samarbete med Markslöjd. Klicka här för att läsa mer och shoppa den hos Ellos. (länk till Apprl)

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 39,  säljer inte bara sin konst i form av tavlor, utan även på glas och porslin. Klicka här för att komma till rödvinsglaset hos Cervera.  (länk till Apprl)

Per Morbergs, 57,  lyxiga skärbräda har varit minst sagt omtalad, inte minst för sitt pris. Här kan du spana in den närmre och klicka hem den.  (länk till Apprl)

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tv-bagarenRoy Fares, 33, har självklart skapat en hel serie verktyg som passar perfekt för hemmabaket. Klicka här för att komma till den fina tårtspaden hos RoyalDesign.  (länk till Apprl)

När Pernilla Wahlgren, 50, designade en serie formar och skålar för Sagaform fick de självklart namnet “Piccadilly”. Klicka här för att spana in de rosa skålarna hos Cervera.  (länk till Apprl)

“Sveriges mästerkock”-domarenLeif Mannerström, 78, vet vad som behövs för fredagsmyset och har därför tagit fram den här ostbrickan. Läs mer och shoppa den här.  (länk till Apprl)

Annons

 

Tillsammans med Oscar Kylberg har prins Carl Philip Bernadotte, 38, designat en skål vid namn “Stockholm”. Klicka här för att spana in den närmre hos RoyalDesign.  (länk till Apprl)

 

Det här grytunderlägget i mässing är skapat av “Äntligen hemma”-profilen Lulu Carter, 57. Klicka här för att läsa mer och shoppa det.  (länk till Apprl)

Podcast-profilen Anitha Schulman, 39, har designat den här porslinsserien. Klicka här för att komma till den djupa tallriken.  (länk till Apprl)

Annons

 

Tv-profilen Ernst Kirchsteigers, 60, alla citat är oförglömliga. Nu har han förevigat flera av dem som bland annat servetter och ljushållare. Klicka här för att komma till dem! (länk till Apprl)

En av de första svenska kändisarna att slå sig in på designbanan var Lasse Åberg, 77. Här hittar du hans populära motiv “Mussaka” som gräddkanna.  (länk till Apprl)

Annons