LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Inger Nilsson i nya Jägarna på C More

05 mar, 2021 
Jägarna, Inger Nilsson
En ny säsong av Jägarna visas nu på C More och Joar Särn är tillbaka i Erik Bäckströms liv efter 15 år.
Men vem är Särns mamma?
Läs här varför du känner igen henne!
Annons
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiärBrand logo
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiär

I år är det 25 år sedan som filmen Jägarna visades för första gången. Filmen kom för att stanna. Det blev en riktig klassiker som sedan fick en uppföljare i form av tv-serie på C More. Efter den ena publiksuccén efter den andra så är det nu aktuellt med ännu en uppföljare.

Vad handlar nya Jägarna om?

Den nya säsong av Jägarna så skakas Erik Bäckströms lugna tillvaro om då Joar Särn dyker upp i hans liv igen efter 15 år. Erik spelas som vanligt av Rolf Lassgård och Joar av Simon J Berger.

– Sanningen har alltid haft ett högt pris i Jägarna. Att hålla inne på sanningen kan visa sig kosta ännu mer. Vad har gjorts rätt, vad har gjorts fel? Erik är i den här säsongen sin egen antagonist, säger Rolf Lassgård i ett pressmeddelande. Han fortsätter:

– Han brottas mycket med sig själv och riskerar att bli sin egen största fiende. Förhoppningsvis visar det helt andra sidor av honom.

Vem spelar Joar Särns mamma?

Fler kända skådespelare som dyker upp i nya serien är bland annat: Lena Endre som spelar åklagaren Niki Thompson, Johan Marenius Nordahl som spelar brorsonen Peter, Annika Nordin, Johannes Kuhnke, Caroline Johansson Kuhmunen, Ulf Stenberg och Maja Rung.

Annons

Men en person som varit i skådespelarbranschen ett bra tag är kvinna som spelar Joar Särns mamma. Hon heter Inger Nilsson, och om man som tittare känner igen henne är det inte alls konstigt då hon är the one and only Pippi Långstrump som spelades in på 60-talet.

Inger Nilsson som Pippi Långstrump
Inger Nilsson spelar rollen som Pippi Långstrump.

Andra säsongen av Jägarna har premiär på C More måndag den 8 mars.

FOTO: Sophie Odelberg/C More/TV4

Annons