LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Rolf Lassgårds ord om nya Jägarna – då är premiären på C More

09 feb, 2021 
Jägarna
Originalserien Jägarna som hade premiär på C More för tre år sedan får nu en uppföljare!
– Vad har gjorts rätt, vad har gjorts fel?, säger Rolf Lassgård om nya Jägarna.
Annons
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiärBrand logo
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiär

I år är inget vanligt år, det är nämligen hela 25 år sedan som filmen Jägarna visades för första gången. Filmen blev en klassiker och har sedan fått en originalserie och uppföljare på C More som direkt blev en publiksuccé!

Nu står det klart att en uppföljare är på igång, och den har varit otroligt efterlängtad!

Vad handlar nya Jägarna om?

Hur kommer denna uppföljare att se ut? Vad håller den att handla om?

Tittarna kommer även denna säsong att få följa Erik Bäckström, som spelas av Rolf Lassgård, när han tar sig an ett fall. Ett fall som helt och hållet vänder upp och ned på hans lugna vardag och vad som är sant, eller inte sant.

Den lugna tillvaron skakas om när Joar Särn, som spelas av Simon J Berger, dyker upp i hans liv igen. Det har då gått 15 år sedan han dömts för ett mord som fortfarande plågar det lilla samhället i Norrbotten.

Jägarna säsong 2
Gänget i Jägarna.

När har nya Jägarna premiär?

Det är alltså hela 25 år sedan som Jägarna visades för första gången. Nu är det dags för ännu en premiär – uppföljaren till C Mores originalserie som visades för tre år sedan.

Annons

Den andra säsongen av Jägarna har premiär på C More den 8 mars och finns då tillgänglig att streama. För de som inte har den tjänsten så har Jägarna säsong 2 premiär på TV4 och TV4 Play tisdag den 23 mars.

Rolf Lassgård om nya Jägarna

Så, vad säger huvudrollsinnehavaren Rolf Lassgård om nya Jägarna då?

– Sanningen har alltid haft ett högt pris i Jägarna. Att hålla inne på sanningen kan visa sig kosta ännu mer. Vad har gjorts rätt, vad har gjorts fel? Erik är i den här säsongen sin egen antagonist. Han brottas mycket med sig själv och riskerar att bli sin egen största fiende, säger Rolf Lassgård om serien i ett pressmeddelande och avslutar med:

– Förhoppningsvis visar det helt andra sidor av honom.

Jägarna har premiär den 8 mars och finns då tillgänglig att streama på C More. Premiär på TV4 och TV4 Play är tisdag den 23 mars.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Sophie Odelberg/C More/TV4

Annons