LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

23 år efter "Jägarna" – så ser alla skådespelarna ut idag

07 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Vem minns inte den svenska thrillerklassikern "Jägarna" från 1996? Såhär ser Lennart Jähkel och Rolf Lassgård ut idag!
1996 hade den svenska thrillerklassikern "Jägarna" premiär. Men hur ser egentligen alla skådespelarna från kultfilmen ut nu? Bläddra i bildspelet nedan!
Annons

Jägarna är en succéfilm från 1996 där tittarna får följa med polisen Erik som efter ett skottdrama söker en ny tjänst i Norrbotten, där han är uppväxt. Samhället han kommer till styrs av oskrivna lagar, och när polismannen börjar nysta i de fall av tjuvjakt på älg och ren som pågår visar det sig snart att Eriks egna bror är inblandad.

Den svenska thrillerfilmen regisserades av Kjell Sundvall med Rolf Lassgård och Lennart Jähkel i huvudrollerna. Efter sin Sverigepremiär den 31 januari 1996 blev den en tittarsuccé och dessutom flerfaldigt prisbelönad. Jägarna vann två guldbaggar, en för bästa regi av Kjell Sundvall och en för bästa manliga biroll, Lennart Jähkel. Dessutom var den ytterligare nominerad till fem andra guldbaggar, bland annat för bästa film.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är i år 23 år sedan filmen visades på bioduken för första gången i Sverige – har du koll på hur skådisarna ser ut idag?

Hänt har grävt i arkiven: i bildspelet nedan kan du se dina favoritskådisar idag!

Foto: IBL, IMDB

Annons