LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jägarna är äntligen tillbaka - se nya trailern

24 okt, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Här är trailern för nya Jägarna
Jägarna har gjort succé på bioduken i två omgångar, nu släpps tv-serien med Rolf Lassgård i huvudrollen. Se trailern nu.
Annons

Det var 1996 som Kjell Sundvalls succéfilm Jägarna hade premiär. Filmen slog stort och i rollerna såg vi bland annat Rolf Lassgård, 63, och Lennart Jähkel, 62. Efter det var det tyst i många år och glädjen var total när beskedet kom om en uppföljare 15 år senare. I Jägarna 2 medverkade även Peter Stormare, 65, och även den filmen blev en stor succé. Men än är historien om bröderna uppe i norr ej färdig, i höst har tv-serien Jägarna premiär och redan nu kan du tjuvkika på trailern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Rolf Lassgård är tillbaka i rollen som Erik Bäckström och ska med brorsonen Peter vid sin sida och det utlovas spänning. Såhär beskrivs handlingen av tv-serie:

“Erik har ännu en gång lämnat Stockholm bakom sig och återvänt till sin hembygd. Efter att han tvingats ge upp sitt jobb som polis har Erik helt isolerat sig på den norrländska landsbygden, men blir motvilligt indragen i polisens arbete när han hjälper den lokala gruventreprenören Markus (Pelle Heikkilä) att skydda sig mot vad de tror är aggressiva miljöaktivister. Det som börjar som ett enkelt uppdrag tar en obehaglig vändning när Erik förstår att Markus har en mörk hemlighet.
Samtidigt tar Erik upp kontakten med den enda familj han har kvar, brorsonen Peter (Johan Marenius Nordahl), som har gått i sin farbrors fotspår och utbildar sig till polis.
När Erik, vars rättspatos är hans ledstjärna i livet och tidigare har kostat honom hans brors liv och nästan hans brorsons, får reda på vad Markus har gjort ställs allt på sin spets. Ska han följa lagen och återigen riskera att förlora allt och alla som står honom nära?”

I övriga roller syns även  Johannes Kuhnke, Pasi Haapala, Sampo Sarkola, Ia Langhammer och Annika Nordin.  Jens Jonsson är regissör för den nya tv-serien.

Den 19 november har Jägarna premiär på Cmore och under 2019 sänds den på Tv4.

Foto: Cmore

Annons