LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Inför "Så mycket bättre" - Tommy Nilssons 13 bästa låtar

20 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Tommy Nilsson är med i "Så mycket bättre" på TV4 och är artisten som i första programmet tolkas av andra kollegor. Här listar vi ett ax av Tommys låtar som blivit till hits genom åren.
Annons

Tommy Nilsson, 56, är aktuell i “Så mycket bättre” på TV4 och genom åren har artisten gjort flera låtar som blivit till hits. Under 80-talet slog han igenom och satte sitt namn på musikkartan med duetten ”Allt som jag känner” med Tone Norum, 51. Han har också tävlat i Melodifestivalen vid flera tillfällen, bland annat med ”En dag” som vann 1989 och sedermera kom på fjärde plats i Eurovision Song Contest. Har även andra mycket välkända låtar som ”Dina färger var blå” och ”Öppna din dörr”.  Tidigare i år deltog han tillsammans med Patrik Isaksson, 44, och Uno Svenningsson, 57, i Melodifestivalens andra deltävling med låten “Håll mitt hjärta hårt”.

Magnus Carlsson, Little Jinder - Josefine Jinder, Lisa Ekdahl, Jill Johnson, Danny Saucedoo och Tommy Nilsson är deltagarna i "Så mycket bättre".
Magnus Carlsson, Little Jinder – Josefine Jinder, Lisa Ekdahl, Jill Johnson, Danny Saucedoo och Tommy Nilsson är deltagarna i “Så mycket bättre” säsong 7.
Annons

Tv-program handlar om att svenska artister medverkar och bor tillsammans under åtta dagar i ett hus på Gotland. Varje artist har en egen dag tillägnad sig och under dagen ska de andra artisterna framföra egna versioner av artistens låtar. I “Så mycket bättre” på TV4 deltar den här säsongen förutom Tommy, kollegorna Little Jinder, 28, Magnus Carlson, 48, Lisa Ekdahl, 45, Danny Saucedo, 30, och Jill Johnson, 43.

Här är ett axplock av låtar som kan komma att tolkas av de andra artisterna och kanske tolkar något en av Tommys favoritlåtar, “Tell Me father”?

1981 – “Radio Me”

1982 – “Dark Angel”

1987 – “Allt som jag känner”

1988 – “Maybe We’re About To Fall In Love”

1989 – “En dag”

1994 – “Öppna din dörr”

1996 – “Dina färger var blå”

1996 – “Om jag är den du vill ha”

2001 – “När du är här”

2005 – “Amelia”

2006 – “Vi brann”

2007 – “Jag tror på människan”

2013 – “Tell Me father”

Foto: IBL

Glöm inte att följa Hänt på Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons