Inför mötet i TV4: Tess Merkel om rädslan för Malou von Sivers

Tess Merkel var rädd för Malou von Sivers.

I april medverkade Tess Merkel Solomons i intervju-programmet Malou efter tio tillsammans med maken Kenny Solomons. Det blev en känslosam pratstund som till stor del kom att handla om parets kamp att skaffa barn. Nu berättar Tess Merkel Solomons om sin stora rädsla inför intervjun med Malou von Sivers.

Tess Merkel Solomons, 48, och maken Kenny Solomons, 32, gifte sig 2017 och under en tid har de försökt få barn tillsammans. Det har varit en svår process för paret och i april i år meddelade Tess Merkel Solomons att de fattat ett beslut.

– Statusen nu är att vi tagit ett gemensamt beslut att stoppa den processen som vi startade om att försöka få barn tillsammans, sa Tess i en intervju i Malou efter tio.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

När Tess Merkel och Kenny Solomons medverkade i Malou efter tio med Malou von Sivers, 66, blev det en djuplodande intervju som kom att handla om parets kamp att skaffa barn.

I podcasten Berghagen & Tess berättar nu Tess Merkel om rädslan inför sin medverkan i programmet. Hon är nämligen rädd för Malou von Sivers.

– Jag är lite rädd för henne. Malou. Hon spärrar ögonen i en, så sitter hon och pratar på ett väldigt, jag vet inte, någon form av diktatoriskt sätt. Så jag var ju rädd redan när jag gick in, säger Tess Merkel i podden och fortsätter:

– Hon är journalist. Så hon vill ha reda på saker. Get shit done. Så vad ska hon göra? Jo, hon ska spärra blicken i en och så ska hon fråga frågor.

Tess Merkels ärliga ord om Malou von Sivers

Men när Tess Merkel Solomons fick träffa Malou von Sivers visade det sig att hon varit rädd i onödan.

– Hon visade sig faktiskt vara ganska varm och jag kände mig inte alls rädd när jag satt med henne. Hon började med att fråga, ”är det någonting som jag inte kan fråga om?” säger hon.

Men Tess Merkel och Kenny Solomons tyckte att det kändes fel att räkna upp saker som Malou inte skulle få prata om och svarade att hon fick fråga vad hon ville.

– Då blev det väldigt mycket djupdyk i den här barnfrågan. Det var ganska omtumlande. Både Kenny och jag kom hem och tänkte, wow, vad hände?

LÄS MER: Tess Merkels barnbesked efter gravidkampen: ”Gemensamt beslut”

LÄS MER: Tess Merkel och Kenny Solomons besked om förhållandet

FOTO: Eero Hannukainen/TT