Influencern Sendi Skopljaks kritik mot Bachelorette

Influencern Sendi Skopljaks kritik mot Bachelorette

Den första säsongen av Bachelorette är i full gång.
Efter en incident i det senaste avsnittet av Bachelorette – killarna avslöjar allt fick en stor influencer att reagera.
Julia Franzéns stora chock i Bachelorette – Se klippet här
Slå på ljud

Nyligen avslutades Bachelor. Under ett par månader fick tv-tittarna följa Sebastian Martinsson och Simon Lindström jakt efter kärleken, och i sista avsnittet föll valen på Ida Nordfors respektive Elvira Svensson. Idag är Sebastian och Ida ett par, medan kärlekssagan mellan Simon och Elvira tagit slut.

– Svårt att säga vad det beror på, en del kanske är att det är jävligt svårt att dejta från maj till nu. man får liksom inte ens handla på Ica tillsammans, sedan har vi bott på varsin sida av Sverige, berättade Simon i en tidigare intervju med Hänt.

De sista rosorna han knappt att blev utdelade innan det blev dags att dra igång Bachelorette Sverige, där tv-tittarna får följa Julia Franzén i hennes jakt på den stora kärleken.

När Hänt träffade Julia inför premiären av programmet förklarade hon varför hon tackade ja till att medverka, när hon medverkat i en rad andra program så som Robinson och Circus Magaluf.

– Så kul, det var ingen tvekan. Jag tror ingen 30-årig singeltjej hade tackat nej till Bachelorette och dejta tjugo killar i Grekland liksom, det är ju en dröm, säger hon och fortsätter:

– Vissa kanske tror man gör det för publiciteten. Men som sagt är man 30 år och singel och sedan får erbjudandet att dejta tjugo killar i Grekland så tror jag det är väldigt få som hade tackat nej.

Bachelorette kritiseras för att ha med jobbtitlar på deltagarna

Det dröjde dock inte många avsnitt innan programmet fick ta emot kritik.

Flera har nämligen uttryckt sitt missnöje i sociala medier över att killarnas jobbtitlar syns i programmet. Medan i Bachelor syntes inte tjejernas.

Influencerns kritik mot Bachelorette: ”Mobbing"

Nu kritiseras programmet på nytt – av Sendi Skopljak. Influencern, med nästan 600 000 tusen följare på Instagram, ifrågasätter varför kanalen accepterar mobbing.

Senast avsnittet av Killarna berättar allt – öppen mobbing och så fel av er att ta med det i tv-rutan. André (hjärtemoji)”, skriver hon i en kommentar på programmets Instagram-konto.

Sendi Skopljak anklagar TV4 för mobbing. Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert om sitt dåliga mående under andra graviditeten

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska mot TV4 efter Hellenius hörna med Sanna Nielsen

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN