TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan efter Bianca Ingrossos avslöjande: ”Man mår illa” 

08 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso avslöjar i sin blogg att hon inte klipper sina Youtube-videos själv. Nu rasar hennes följare i kommentarsfältet. "Hemskt", skriver en läsare.
Annons

Bianca Ingrosso, 22, har det minst sagt fullt upp i sin karriär. Förutom att hon hela tiden spelar in det populära programmet Wahlgrens världkommer hon också att vara en av domarna i nya “Talang”-juryn. Dessutom har hon både blogg, Instagram, Youtube-kanal, en egen smyckeskollektion och snart en podcast.

Det är också på sin blogg som tv-profilen avslöjar att hon inte gör allting på sina kanaler helt själv. Bianca skriver nämligen att hon inte alls klipper sina Youtube-videos på egen hand.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“För er som har missat det så har jag ju släppt en ny vlogg på min Youtube-kanal. Jag har även en ny tjej som klipper mina videos och nu älskar jag den personliga touchen på det!! Så mycket JAG!! In och kolla!!”, skriver hon på sin blogg.

Men avslöjandet har inte mottagits med samma glädje i kommentarsfältet. Flera läsare är upprörda över att Bianca överlåtit klippandet till någon annan som inte “gör det så bra”.

Annons

“Märktes verkligen att det är en ny klippare, tycker det är mmyyycke sämre. Förr var videona mer cleana, klara och inte så ‘virriga’. Nu är det en massa ‘retro’ och virr hela tiden osv. Kvaliteten på videon var bättre förr, alltså du kändes som en proffsig bloggare med dina videos förr”, skriver en läsare och får snabbt medhåll.

“Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi á la tv-spel. Varför klippa och kladda?”, skriver en annan.

Samtidigt backar andra följare upp Bianca och tycker att filmerna som hennes nya klippare har gjort är bra.

“Jag tycker att denna vlogg är strålande!!! Kreativ, rolig, personlig, innehållsrik och helt enkelt super! Som att se en kortfilm av riktigt god kvalitet”, skriver en.

“Så mysig video”, skriver en annan.

Foto: IBL

Annons