Madeleine Ilmruds kamp med maken – bara veckor innan förlossningen

Madeleine Ilmrud

Madeleine Ilmrud är höggravid med sitt tolfte barn.
Nu berättar hon hur det påverkar hennes relation med maken.
”Tungt”, skriver hon.
Maria Montazami om tuffa tiden med Kamran: ”Gick inte”
0:47

Efter reklamen: Maria Montazami om tuffa tiden med Kamran: ”Gick inte”

(0:47)

Slå på ljud

Madeleine Ilmrud, 39, fångade svenska folkets hjärtan när hon medverkade i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa hennes liv tillsammans med maken Mikael Ilmrud och deras åtta barn. Men efter programmet har familjen växt ytterligare.

Idag består familjen nämligen av ytterligare tre döttrar. Och nu väntar paret även sitt 12:e barn! Vilken lycka!

Madeleine Ilmrud avslöjar könet på det tolfte barnet

På sociala medier har man kunnat följa Madeleines graviditet och häromveckan avslöjade hon även vilket kön de väntar.

Det var i en video på Instagram som hon avslöjade könet på bebisen. I videon fick man även se barnens reaktion på det hela och de blev minst glada när de fick reda på att de skulle få en liten lillebror.

”Vi älskar dig redan och längtar efter att få hålla dig i våran armar. Barnens ansiktsuttryck gör mig tårögd och mitt hjärta fylls av kärlek. Om jag någonsin tvivlat på att vi skulle bli en till i familjen så är alla de känslorna som bortblåsta nu. Mina älskade barn, det är dom som fyller mitt liv med mening och alltid gör mig till en bättre människa”, skrev Madeleine till videon.

Ilmruds kamp i relationen med maken – bara veckor innan förlossningen: “Tungt”

Att vara gravid kan beskrivas som en enda lång väntan, och på bloggen reflekterar Madeleine nu om mannens plats i det hela.

”Micke blir också lätt rastlös av sig, och just nu mer än någonsin. Man pratar ju oftast inte så mycket om hur pappan mår i väntans tider. Men det är nog minst lika ansträngande för pappan som för mamman att vänta barn”, skriver hon och fortsätter:

”Missförstå mig inte nu, det är klart som sjutton att mamman får dra det ”tunga” lasset med illamående foglossning och annat mindre festligt under alla månader man är gravid. Men rent psykiskt kan det nog vara lika tufft för den blivande pappan att väntar barn som för mamman.”

Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Se klippet här!

Hon skriver sedan att hon känt frustration över att Micke inte kan förstå vad hon går igenom, men att hon då har försökt att sätta sig in i även hans situation.

”Jag kan bli ledsen och tjurig över att jag inte tycker Micke förstår hur tungt det kan vara för mig, rent av frustrerande att han inte känner det jag känner. Men så försöker jag sätta mig in i hans roll, hur tufft det måste vara för honom att känna sig så maktlös ibland. I en redan så rastlös själ så kan det vara tufft för min kära make att hantera väntan. Inte lätt att handskas med det kan jag säga, men jag gör mitt bästa”, skriver hon.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!