Idol-profilen tar över efter Pernilla Wahlgren – nu avslöjas ändringen

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har som känt många bollar i luften.
Men nu kommer det fram att en Idol-deltagare tagit över efter mångsysslaren!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

(0:39)

Slå på ljud

Sångerskan och skådespelerskan Pernilla Wahlgren, 55, har många strängar på sin lyra och så har det varit i hela hennes långa karriär.

Nyligen avslutade hon sin egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris som rest land och rike runt och fyllt arena efter arena. Direkt efter avslutad turné så hoppade hon över till nästa – nämligen Peter Pan går åt helvete där hon spelar Tingeling.

Just musikaler är något hon ägnat sig åt i många år. För över 20 år sedan spelade hon Dorothy i Trollkarlen från OZ.

Men nu spelas huvudrollen av ingen mindre än en av fjolårets Idol-deltagare, Amanda Andersson.

Amanda lyckades dessvärre inte ta sig hela vägen till fredagsfinalerna i Idol utan snubblade på målsnöret. Men det ser inte ut att ha stoppat henne – snarare tvärtom då hon tar sig an en av Pernillas gamla roller!

På Pernillas Instagram så publicerade hon en bild tillsammans med Amanda och mindes tillbaka till den tiden då hon själv hade spelat rollen.

Tre Dorothys! Även om det var 22 år sedan jag spelade rollen...!” skriver hon på bilden.

Pernilla Wahlgrens Instagram-story

FOTO: instagram

Pernilla Wahlgrens dubbla vinster i Masked singer

I skrivande stund håller inspelningarna inför ytterligare en säsong av Masked singer på för fullt. Programmet hade premiär i Sverige 2021 och mottogs med värme från tittarna. Efter den första säsongen vann programmet Kristallen i kategorin Årets underhållningsprogram.

Ide två tidigare säsongerna har ingen mindre än Pernilla suttit i juryn och dessutom kammat hem segern båda gångerna. Vinner gör man genom att samla flest poäng tack vare att gissa rätt på vilken kändis som befinner sig under de exeptionella maskerna.

Nour El Refai, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw är de som gör Pernilla sällskap i juryn.

Avslöjandet om Masked singer – nya detaljen

I podcasten Wahlgren och Wistam som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam kommer hon med ett avslöjande gällande den nya säsongen av Masked singer.

– Vi har alltså en ny mask som är... Jag får inte avslöja säkert, men jag kan säga att det är en viking och man blir så chockad. När den där vikingen öppnade munnen första gången, kommer ut den här stora vikingen med muskler och grejer. Så öppnar han munnen och sjunger, och man blir ju så chockad.

Masker och att klä ut sig verkar minst sagt vara något som faller Pernilla i smaken med tanke på alla roller hon själv spelat och nu får bedöma kändisar bakom spektakulära masker.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren och Amanda Andersson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN