ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren avslöjar ändringen i Masked Singer: ”En ny...”

29 jan, 2023 
André Färnsveden
Masked singer.
Det är snart dags för den tredje säsongen av Masked Singer.
Nu avslöjar jurymedlemmen Pernilla Wahlgren en stor förändring i årets säsong.
– Jag får inte avslöja säkert..., säger Pernilla Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”Brand logo
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

Våren 2021 hade den internationella succén Masked singer premiär i Sverige – och blev en succé även på hemmaplan. Efter första säsongen fick nämligen programmet en Kristallen i kategorin Årets underhållningsprogram.

Masked singer går ut på att tolv kändisar maskerade i olika dräkter, går upp på scenen och framför en låt och sedan ska de elimineras en efter en. Juryn bestående av Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw, gissar vem som gömmer sig där bakom under programmets gång och samlar poäng för varje rätt gissning.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Masked singer 2023

Pernilla ska återigen sitta i panelen och försöka avsluta som segrare för tredje säsongen i rad. I podden Wahlgren & Wistam, som hon driver med vännen Sofia Wistam, berättar hon om spänningen inför den nya säsongen.

Annons

– Det är jätteroligt, det är tredje säsongen och det är så fantastiskt sjukt program. Och det är så otroligt spännande att sitta där och gissa på de här maskerna när de kommer in, och när man får se de första gången.

Sedan avslöjar Pernilla en förändring i programmet, det kommer nämligen en ny mask in i år. Och inte vilken som helst – utan en muskulös viking.

– Vi har alltså en ny mask som är... Jag får inte avslöja säkert, men jag kan säga att det är en viking och man blir så chockad. När den där vikingen öppnade munnen första gången, kommer ut den här stora vikingen med muskler och grejer. Så öppnar han munnen och sjunger, och man blir ju så chockad.

Pernilla Wahlgrens utklädnad chockar följarna

Men Masked singer är inte det enda som Pernilla har på gång. Hon är även aktuell med föreställningen Peter pan går åt helvete. Där spelar hon flera olika rollen, som bland annat älvan Tingeling.

Annons

När Pernilla delade en bild på sin Instagram, utklädd till karaktären, så reagerar flera följare att hon liknar en ung Monica Zetterlund.

"Men är det ingen som ser att du ser ut som en ung Monica Zetterlund", skriver en följare

"Sååå lik Monica Zetterlund som ung", skriver en annan.

"Haha nä faktiskt aldrig….?!"

Det verkar som att det inte bara är de tävlande i Masked singer som kan det där med utklädnarer.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons