ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jessica Wahlgren bortvald av Pernilla – anledningen bakom beslutet

23 jan, 2023 
https://image.hant.se/image-8345696?imageId=8345696&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Elin Jonasson
https://image.hant.se/image-9007046?imageId=9007046&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Jonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren jobbar ofta tillsammans med Pernilla Wahlgren.
Nu har den nya föreställningen Peter Pan går åt helvete nyligen haft premiär – men här saknas Jessica.
Nu berättar hon om anledningen bakom beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar PernillaBrand logo
Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar Pernilla

Jessica Wahlgren, 48, var tidigare gift med Pernilla Wahlgrens, 55, bror Linus Wahlgren, 46. Efter skilsmässan har ex-makarna fortsatt bra relation och Jessica och Pernilla är mycket goda vänner.

Vännerna har dessutom varit kollegor i många år då Jessica jobbar som make up-artist. Det senaste uppdraget hon hade tillsammans med Pernilla var under föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris som rest landet runt och spelat hela 210 föreställningar.

Men det kapitlet är nu avslutat och Pernilla har redan haft premiär för nästa föreställning – Peter Pan går åt helvete. Men någon som saknas i uppställningen är ingen mindre än Jessica, något som inte hör till vanligheterna.

– Det är underbart, jag har längtat. Det här är ju typ första grejen som Pernilla gör utan att jag har varit med och sminkat bakom. Jag har inte sett någonting, det ska bli skitkul! säger Jessica till Hänt på premiären av Peter Pan går åt helvete.

Därför sminkar inte Jessica Wahlgren Pernilla: ”Inte fått frågan”

Men varför det inte är Jessica som sminkar Pernilla inför föreställningen som bland andra spelas av Per Andersson, Ola Forssmed och David Batra kan hon inte riktigt svara på. Men Pernilla spelar Tingeling och Jessica förklarar att det är ett helt annat sätt att sminka på.

Annons

– Jag är lite sur för det, såklart. Nej! säger Jessica skämtsamt och fortsätter:

– Nej men det blev inte så. Det är lite mer mask och jag är lite mer beauty och sen så, eller jag vet inte riktigt varför. Jag fick inte frågan, säger hon och skrattar.

Linus Wahlgrens besked om framtiden – spela in långfilm

Även Pernillas bror Linus har haft en betydande roll i Hybris-gänget efter att han tog över efter Ola Forssmed. Men nu när turnén är över och nya äventyr väntar för skådespelarna så fokuserar han på sitt och även om det skulle bli tal om att köra igång igen så vill han inte vara med.

– Nej, jag tycker att de är sitt gäng så gör jag mitt istället, säger Linus till Hänt på premiären av Peter Pan går åt helvete.

Han börjar nämligen spela in en långfilm inom kort som kommer ta upp mycket av hans tid.

– Det är en thriller som utspelar sig i sektmiljö, så mycket kan jag väl säga utan att avslöja för mycket, berättar Linus.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Amanda Gripenberg

Annons