Idol-Paulina Pancenkovs ord om splittringen med systern Suzi P

Paulina Pancenkov och Suzi P

TV4, Instagram
Paulina Pancenkovs relation till kända systern Suzi P har inte alltid varit guld och gröna skogar.
Nu berättar Paulina för Hänt om splittringen från systern.
Slå på ljud

En färgstark person i Idol 2020 är 20-åriga Paulina Pancenkov från Bjuv. Hon har synts till i tv-rutan tidigare då hon sökt till Idol en gång förut, år 2016. Då gick det inte hela vägen, men det har det gjort i år.

Många kan även känna igen Paulina från ett annat sammanhang. Hennes syster Suzi P är nämligen en känd artist som medverkat i bland annat Melodifestivalen med låten Moves.

Sprickan i den nära relationen

I och med Paulinas medverkan i Idol har det framkommit att Paulina och Suzi P har en nära relation.

– Jag har inte svårt att sjunga i grupp, för jag sjunger alltid med mina systrar, har Paulina berättat om Suzi P i programmet.

Men relationen systrarna emellan har inte alltid gått som på räls. Nämligen var det Paulina som började sjunga, men den systern som fick en karriär snabbt som ögat var Suzi P.

– Vi har alltid så roligt tillsammans! Förr va hon så tillbakadragen alltså hon vågade inte sjunga alls, berättar Paulina för Hänt i en intervju. Hon fortsätter:

– Jag gjorde en live på Facebook, jag kämpade med att få in henne att vara med att men hon var så rädd och blyg.

Men när det visade sig att artisten Linda Pira anslöt till live:n flög Suzi P in i bild som ett spjut och började sjunga.

Efter det hade Linda Pira lagt till Paulina på Snapchat, något som Suzi P blev riktigt avundsjuk på.

Till slut fick Linda Pira och Suzi P också kontakt och Paulina berättar för Hänt att Suzis självförtroende steg till skyarna när Linda hade sagt till Suzi att hon sjöng bra.

– Så hon fortsatte, fortsatte, fortsatte, så hittade hennes nuvarande manager henne. Hon flyttade till Stockholm och spelade in hennes första singel. Så nu rullar det framåt bara, säger Paulina till Hänt.

Och ja, det fanns absolut en avundsjuka på Suzis framgång från Paulinas sida.

– Low key, jaa, svarar Paulina på om avundsjukan. Hon fortsätter:

Jag började uppträda 2012. Och hon var så tillbakadragen och sen så bara kommer hon upp, allt bara faller upp för henne medan jag står här och bara 'jaha, okej skit i mig då'.

Så ser Suzi P och Paulinas relation ut idag

Men det är med glimten i ögat som Paulina berättar om sprickan mellan henne och systern. Idag har de en fantastisk relation.

– Jag och mina systrar har världens bästa relation, avslutar hon till Hänt.

FOTO: TV4, Instagram

LÄS ÄVEN: Därför känner du igen Paulina Pancenkov i Idol

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar deltagarna och juryn i Idol 2020

SENASTE NYTT!