ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Fredrik Lundmans stora bebislycka – nu berättar han: ”Obeskrivligt”

23 mar, 2022 
FREDRIK LUNDMAN
Fredrik Lundman gjorde sig känd som Cowboy i Idol 2021. Sedan dess har karriären gått som på räls och nu kan han även dela med sig av familjens nya tillskott!
Annons
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna härBrand logo
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna här

Idol 2021 blev en riktigt händelserik säsong och efter fjolårets tomma lokaler var det en riktig lycka att artisterna detta år fick ha publik på plats i studion!

Någon som hade en stark hejaklack varje fredag var Fredrik Lundman, 30, även kallad "The swedish cowboy". I publiken satt hans familj och de utmärkte sig rejält genom sitt stöd till Fredrik, de klädde sig nämligen ofta i country-stil.

När Fredrik lämnade programmet gav han ett löfte till tittarna och sina fans. Han lovade då att han skulle ta country-musik ut i Sverige och Europa! Detta är ett löfte som Fredrik definitivt har hållit och nu är det turnerande för fulla muggar som står på agendan. Faktum är att Fredrik spelat för fans både i Sverige och i Finland den senaste tiden.

Annons

Fredrik "Cowboy" Lundman om karriären efter Idol

Dessutom kommer Fredrik nu med riktigt glada nyheter! I april kan fansen förvänta sig egenskriven musik från våran kära Cowboy!

– Folk har ju kontinuerligt frågat var man kan lyssna på mig. Men det finns ju ingenting på mig än, jag har ju inte släppt något. Men nu ska jag släppa egen musik, jag släpper i eget namn, eget skivbolag. Jag vill göra det så, jag vill gå min egen väg, jag vill göra det på mina villkor. Sedan får det bära eller brista, men det är 100 % country om man gör det så, förklarar Fredrik för Hänt och fortsätter:

– Jag ska göra countryn till populärmusik i Sverige, Europa och i världen! Jag kommer fortsätta kämpa för att lyfta countrymusiken.

Med tanke på att Fredrik är på resande fot i princip hela tiden har han lagt vissa saker på is. Bland annat vill han egentligen väldigt gärna ha en liten kattunge eller en valp då han älskar djur, men det finns det helt enkelt inte tid för just nu. Nu är det med andra ord musiken och turnerandet som gäller för Fredrik.

Fredriks stora bebislycka – nu berättar han: ”Obeskrivligt”

Men även om inte Fredrik har tid för barn eller husdjur just nu så kan han faktiskt avslöja något annat kul som hänt i hans liv den senaste tiden! Familjen har nämligen fått ett nytillskott och Fredrik har därmed blivit farbror till en liten tjej som heter Lexie.

Annons

Du har blivit farbror?

– Det var innan Idol. Jag fick ju träffa henne första gången under Idol, när jag fick permis och fick åka ner på lastbilsträffen. Då fick jag hålla henne i min famn för första gången!

Fredrik fortsätter berätta om den obeskrivliga glädjen.

– Det är obeskrivligt. Det var den 9:e oktober som jag fick träffa henne. 2/9 klockan 12:24 föddes hon! 51,50 cm lång, 3245 gram, berättar Fredrik glatt om sin lilla brorsdotter, säger han till Hänt och fortsätter:

– Nej men det är stort att bli farbror. Man trodde aldrig att skitungen till bror skulle växa upp.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons