Idol-Ellas pappa Mats Hedström är medlem i Magnum Bonum

Ella Hedström är en av starka karaktärerna av topp 13 i Idol 2020.
Hon har musiken i blodet! Nämligen är Ellas pappa känd sedan tidigare då han varit verksam i ett band på 80-talet.

Ella Hedström, 22, är en av topp 13 i Idol 2020. Men det var på håret! Efter att ha blivit utröstad i kvalet fick hon ett wildcard i kvalfinalen av Idoljuryn och sjöng sig vidare i tävlingen till fredagsfinalerna.

Idolen kommer från Täby som ligger norr om Stockholm där hon bor med sin familj. Hon är en glad prick som beskriver sig själv som färgglad och färgstark person.

– Jag gillar att ha kul. Jag tycker det är det som livet är till för. Man ska dansa, man ska sjunga, man ska leva ut det, säger Ella i ett fniss i tv-programmet.

Ella har även ett stort kläder, vid sidan om musiken såklart.

– Jag älskar kläder. Jag second hand-shoppar. Då hittar man alltid någonting som ingen annan har. Det blir liksom helt ditt egna, säger Ella och forsätter:

– Så det föredrar jag att göra, när jag inte sitter och skriver musik hemma.

Ella Hedström

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ella Hedströms egna ord om pappa Mats i Manum Bonum

Ella avslöjade redan vid sin första audition att hennes pappa inte är helt okänd. Pappa Mats Hedström var nämligen aktiv i ett svensk band för snart 40 år sedan.

– Min pappa har sjungit i ett band som heter Magnum Bonum, på 80-talet. Pappa är gitarrist först och främst, sen så är han ju jätteduktig på att sjunga också, säger Ella i tv-programmet.

Magnum Bonum

FOTO: Youtube

Men att pappa Mats har varit riktigt känd är inget som är av stor vikt för Ella, det viktiga och vackra är känslorna.

– Att få dela musiken med min pappa är ju verkligen fantastiskt. För att musiken betyder allt. Det känns så jäkla ‘cheezy’ att säga men det är ju så, säger Ella i programmet och fortsätter:

– Min pappa har alltid sagt till mig att om du mår skit – sjung det. Alltså sjung det, tryck ut det, få ut den där känslan som liksom sitter i halsgropen. Det är nog det enda som alltid funkar. Och att förmedla det jag känner och att någon annan sen kan dela det, det är ju helt fantastiskt egentligen när man tänker på det.

Efter att Ella gått vidare från sin första audition i Idol så ringde hon facetime med sin pappa och visade glatt upp guldbiljetten till slutaudition.

Ella Hedström Magnum Bonum

FOTO: TV4

– Då får man börja kolla på Idol igen då, konstaterade pappa Mats i ett facetime-samtal när Ella visade upp sin guldbiljett.

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

LÄS GÄRNA: 6 saker du vill veta om Ella Hedström i Idol 2020

LÄS GÄRNA: Så mycket tjänar deltagarna och juryn i Idol 2020