bonde söker fru 2022

Bonde-Ida om kärlekslivet efter Jon-Krista – lyckan med brevskrivaren

Ida Bonde söker fru

Det blev aldrig kärlek mellan Ida Öbro och Jon-Krista Johnsson.
Nu berättar brevskrivaren hur kärlekslivet ser ut efter Bonde söker fru – samt vilka deltagare från programmet hon har kontakt med idag.
– Vi pratar varje dag, säger Ida till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Ida Öbro, 25, var en av tjejerna som skickade in blev för att dejta Jon-Krista Jonsson, 29. Vad Ida inte hade kunnat ana var att hon sedan skulle att komma bli den brevskrivare som fick stanna längst på gården.

Även om Ida och Jon-Krista fann varandra och känslor uppstod så slutade duon att dejta efter inspelningen.

– Vi fortsatte träffas som vanligt sen så var det lite så som det är i programmet. han fick mycket på sitt håll och tiden räckte inte till. Han tog lite avstånd och det är som det som sägs, han tog avstånd men förklarade vad som hände så då förstod ju jag hur det låg till, har Ida berättat för Hänt om uppbrottet.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Ida dejtade Jon-Krista i Bonde söker fru

Ida dejtade Jon-Krista i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ida Öbros kärleksliv efter Jon-Krista och Bonde söker fru

Men hur ser då Idas kärleksliv ut efter medverkan i Bonde söker fru? När Hänt når henne har hon återgått till sitt arbete i butik och julhandeln är i full gång.

– Just nu är det jobb, jobb, jobb. Jag ska flytta till en ny lägenhet och det ska bli jättekul. Det ser jag jättemycket fram emot och sen tänker jag att jag bara ska ta allting som det kommer. Jag håller alla dörrar öppna för vad som händer efter det här. Jag tänker att jag bara rider med, säger Ida.

Hur ser det ut på kärleksfronten?

– Det är ganska lugnt. Det är väldigt väldigt lugnt, jag har mest fokuserat på mig själv och jag vill mest ta det lugnt efteråt.

Stora lyckan med brevskrivarna – fann varandra under inspelningen

Det kanske inte blev kärlek för Ida i programmet men flertal vänner fick hon med sig från inspelningen.

– Jag har kontakt med flera ända från Sundbyholm men jag, Jennie och Sanna vi har ju daglig kontakt. Så vi pratar varje dag, säger Ida.

Har du kontakt även med några från de andra gårdarna?

– Inte från de andra gårdarna utan där är det mer att man likear varandras bilder på Instagram, men inte så att man pratar utan jag pratar bara med de andra som sökte till Jon-Krista,

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN