TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ida Asperud avslöjar bortklippta bråken i Paradise STHLM

13 nov, 2018 
Ida om bortklippta bråken i Paradise STHLM
I det första avsnittet av Paradise STHLM kunde tittarna se en bråkig stämning mellan några av deltagarna. Men nu menar Ida Asperud att det var mer bråk som tittarna inte fick se.
Annons

Under gårdagen släpptes det första avsnittet av Paradise STHLM på Viafree där vi får följa sex stycken deltagare från höstens Paradise hotel – nu i en lägenhet i Stockholm istället för på ett hotell i Mexiko. I totalt tolv avsnitt kommer vi se Marcelo Peña, Robin ”Mos” Andersson, Nina Glimsell Udovii, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez mingla, festa och tävla helt på egen hand den här gången.

I det första avsnittet kunde vi se hur tre andra tidigare deltagare från Paradise hotel 2018 kom på besök i lägenheten, Ida Asperud, Erika Holm och Stephanie Bergström. Snabbt uppstår drama och bråk, men nu menar Ida Asperud att det är mycket som tittarna inte får se.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Om ni sett dagens avsnitt vet ni att jag, Erika & Stephanie kraschar deras inflyttningsfest. Ja, ni fick ju följa det i.. 5 minuter? Jag kan säga att den här kvällen var bland de sjukaste jag varit med om”, skriver Ida nu i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Enligt henne får tittarna bara se ett av alla bråk under kvällen.

Folk stod och skrek på varandra, könsord användes och någon kände sig mobbad och utfryst”, fortsätter hon i inlägget.

För Hänt förklarar produktionen varför bråken som Ida nämner inte är med i programmet, och också att de från deras håll var noga med att se till att ingen deltagare kände sig utsatt.

”Av naturliga skäl har vi inte kunnat visa bråket i sin helhet. Ett dygn blir ett avsnitt på cirka 12-18 minuter och Paradise STHLM har dessutom inte övervak dygnet runt utan ett filmteam som följer dem. Men med detta sagt är det också viktigt att understryka att produktionen följt inspelningen av Paradise STHLM på nära håll och att de har varit mycket noggranna med att ingen deltagare ska känna sig utsatt för exempelvis mobbning”, säger Susanne Nylén, presschef för Nordic Entertainment Group, till Hänt.

Paradise STHLM finns nu på Viafree och Viaplay. Se första avsnittet här.

FOTO: TV3

Annons