Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid Stenbäcken i triangeldrama – romansen utanför PH

Arvid Stenbäcken och Erika Holm har haft en relation efter inspelningarna av Paradise hotel. I kvällens avsnitt av Paradise STHLM råkar Arvid dock i trubbel när det kommer fram att han har kysst en av de andra tjejerna.

Ikväll är det premiär för Paradise STHLM, ett program där några av deltagarna från årets säsong av Paradise hotel kastas rakt in i en lägenhet i Stockholm. Där ska de under tolv avsnitt mingla, festa och tävla helt på egen hand den här gången.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tävlar gör Marcelo Peña, Robin “Mos” Andersson, Nina Glimsell Udovičić, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez. I premiäravsnittet är det dags för inflyttningsfest och flera av de andra deltagarna från Paradise hotel kommer för att festa och ha kul. När Erika Holm kliver in genom dörren och ned för trapporna är det en chockad Arvid som tar emot henne.

– Varför meddelar inte folk att Erika Holm ska komma hit? Det är mitt livs kärlek som kommer ner för trappen, säger han.

Han avslöjar att paret har träffats efter inspelningarna av Paradise hotel, trots att de på hotellet inte hade någon som helst romans med varandra. Vad tittarna fick se i alla fall.

– Jag bryr mig om den tjejen på riktigt. Hon är en fin tjej och det är en sån tjej som man tänker ”hon är mamman till mina barn”. Hon är bra, säger Arvid.

Snabbt byts glädjen ut till något helt annat. Ida Asperud dyker upp och berättar vad som hände mellan henne och Arvid kvällen innan, en kväll som Arvid inte minns speciellt mycket av.

– Det här händer bara inte. Igår var jag ute med Mos och jag har tydligen pussat Ida. Jag minns inte ens att jag träffade Ida. Sedan kommer vi tillbaka till hotellet, då skriver jag till Ida ”kom till hotellet”. Hur ser det ut i tjejers ögon? säger han.

Enligt en av de andra deltagarna visste Arvid att Erika låg hemma och sov, därför skrev han till Ida istället. Stephanie Bergström uppmanar honom att visa sina känslor för Erika och prata med henne om det som har hänt, då hon nu börjar tvivla på att Arvids känslor verkligen är äkta. Arvid själv är även han upprörd då han inte hade räknat med att kärleksdramat skulle hamna på film.

– Jag blir så irriterad. Jag bryr mig om den här tjejen på riktigt, jag tycker om henne. Hon är en smart, intelligent människa och jag vill inte ha det här i tv-studio, säger han och fortsätter:

– Jag ska försöka fatta genomtänkta rationella beslut.

Paradise STHLM finns nu på Viafree och Viaplay. Se första avsnittet HÄR.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Ninas och Marcelos kryptiska barnbesked efter Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Nina i tårar efter beskedet i Paradise hotel: ”Jättelurad”

FOTO: Viafree

SENASTE NYTT!