LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnar Malin Gramer Paradise hotel efter 7 säsonger

07 nov, 2018 
Malin Gramer lämnar Paradise Hotel
I kväll går finalen av Paradise hotel på TV3, och under morgonen avslöjar programledaren Malin Gramer att det blir den sista gången tittarna ser henne leda dokusåpan.
Annons

I kväll går finalen av Paradise hotel på TV3. Malin Gramer har programlett dokusåpan i hela sju säsonger och nu avslöjar hon att det under kvällen blir den sista gången vi ser henne i Paradise hotel.

– Jag har gjort det här i 7 år, 7 säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, avslöjar Malin Gramer i radioprogrammet Vakna med NRJ under morgonen.

Hennes radio-kollega Martin Björk blir förvånad över hennes beslut om att lämna programmet. Men Malin Gramer menar då att det inte är något att förvånas över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men gud, det är inte så chockerande. Jag har gjort det i 7 år, när jag började hade jag ju ett barn som va i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation – jag har en stor familj, livspusslet, det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och min man?, fortsätter hon förklara i radioprogrammet.

Annons

Malin Gramer fick så sent som i mars 2017 sonen Leo, och småbarnslivet hemma sätts så klart aldrig på paus. Den äldre sonen Charlie, 9, ska också ha sin uppmärksamhet och kärlek. Därför var beslutet om att lämna dokusåpan och inspelningarna i Mexiko för att sätta familjen först inte svårt för Malin.

Men som programledare i Vakna med NRJ kommer hon att fortsätta vara.

– Och jag hade ju aldrig gett dig ledigt för att åka och spela in Paradise hotel, det kan jag säga, man vill ju inte vara utan dig här på morgnarna, skojar Martin Björk.

Slutligen får Malin Gramer en avtackningsapplåd av sina kollegor Messiah Hallberg och Martin Björk i radiostudion för sju välgjorda säsonger av Paradise hotel.

Finalen av Paradise hotel ser ni i kväll på TV3 klockan 22.00.

FOTO: Ibl, TV3

Annons