LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ica-Ulfs lyxliv utomlands – helomvändningen med 18 år yngre fästmön

01 feb, 2024 
ica ulf och flickvännen
Paul Tilly känner många igen från ICA-reklamerna.
Men något som kanske inte många vet om är hans helt okända karriär!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jens Hultén och Anastasios Soulis reagerar på Johan Falk: ”Joel Kinnaman bar peruk”Brand logo
Jens Hultén och Anastasios Soulis reagerar på Johan Falk: ”Joel Kinnaman bar peruk”

Paul Tilly, 50, förknippar nog många med karaktären Ica-Ulf, då han varit med i matjättens reklamfilmer i snart 25 år.

Paul är fortfarande skådis och med i reklamerna, men han lever även ett helt annat liv vid sidan om i Spanien. Där jobbar han nämligen även på en mäklarfirma som han driver med sin sambo.

Paret har tillsammans företaget Seasons Properties i Marbella. Paul arbetar med att ta fram nya planlösningar, planera och projektleda helrenoveringar åt kunder och investerare. Kärleken Isabella Staberg, 32, är mäklare.

”I går kväll gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och bad om att få gifta sig med mig. Det var det enklaste JA jag sagt under hela mitt liv”, skrev Isabella då på Instagram.

Paul Tillys okända karriär – livet i Spanien

I en intervju med Aftonbladet har Paul pratat om karriärsbytet, från reklam till fastigheter.

Annons

– Ja, det är ett stort hopp absolut, även om det inte är jag som säljer personligen. Men jag har alltid varit estetiskt lagd och älskat att bygga och inreda. Jag byggde om, inredde och fixade tre av mina tidigare lägenheter hemma i Sverige för att jag tyckte det var kul, sa han då.

Han förklarade även hur flytten till Marbella varit. Han säger att de bor i ett väldigt svenskt område och att han därför knappt behöver prata något annat språk trots att han bor i Spanien.

– Det är faktiskt knappt så man behöver prata engelska ens, det är en hel svensk värld här. Nueva Andalucia är som ett svenskt Chinatown här i Marbella, sa han till tidningen.

Se bilder från parets lyxliv här:

Annons