hotell romantik

Hotell romantik-Lasses känga till Elisabeth: ”Inte där för kärleken”

Lasse och ELisabeth

Lasse Mellander och Elisabeth Samuelsson dejtade i Hotell romantik.
Nu delar Lasse med sig av en rejäl känga till Elisabeth – som även hon ger svar på tal.
– Men med honom skulle jag ändå inte nappa. Han flaxade omkring, säger Elisabeth till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman avslöjar bluffen i direktsändning
0:21

Efter reklamen: Nordman avslöjar bluffen i direktsändning

(0:21)

Slå på ljud

I SVT:s Hotel romantik har vi fått se deltagare över 65 plus dejta under en spännande vecka Alperna. För vissa uppstod kärlek medan för andra fick jakten efter kärlek fortsätta hemma.

Några som visat sig funnit varandra efter programmet är Monica Sundberg och Tino Borg Teroni. De avslöjade duon då de gästade Carina Bergfelts talk-show.

Deltagaren Lars ”Lasse” Mellander, 71, har däremot inte haft samma tur på kärleksfronten. I programmet fick tittarna se honom dejta flera kvinnor, bland annat Elisabeth Samuelsson, 65. Men det uppstod aldrig något mer än vänskap mellan duon.

Lasse Mellanders vassa känga mot Elisabeth Samuelsson

I säsongsavslutningen fick tittarna däremot se Lasse och Elisabeth prata ut under återträffen hemma hos Göran Jansson, 70. I samma veva avslöjade Lasse att han funnit kärleken på annat håll men nyligen bekräftade han uppbrottet för Hänt.

Så finns det en chans för Lasse och Elisabeth att bli något idag? Nu berättar Lasse.

– Aldrig. Hon är inte alls min typ, säger Lasse till Hänt och fortsätter:

– Jag tyckte att det som var nu i sista avsnittet. Jag var själv förvånad att det var inspelat. Jag står ju där i den här badrocken på kvällskvisten och pratar med Elisabeth och när jag fick se det på tv så tänkte jag "men jävlar va bra att jag kunde uttrycka mig och säga det till henne". För jag kände att hon var ju inte där för att träffa kärleken, hon var där för att vara med i tv.

Jaha du kände så?

– Absolut. Hon sa ju också öppet där att jag söker yngre män. I och för sig var det väldigt bra och ärligt. Det tror jag många tjejer uppskattar, att det inte bara är killar som söker yngre kvinnor utan att tjejer också kan vilja ha yngre. Men att säga jag att jag vill ha yngre män för jag vill inte behöva veva igång någonting själv i sängen, bla bla bla. Vad fan vet hon om det känner jag. Herregud, säger Lasse.

Elisabeths svar efter Lasses hårda ord: ”Med honom skulle jag ändå inte nappa”

När Hänt når Elisabeth berättar hon om sina tankar över Lasses uttalande.

– Nej det var jag inte. Det stämmer inte. Det är ju tråkigt i så fall. Jag sa det i en intervju där också att jag var där av rätt anledningar. Men med honom skulle jag ändå inte nappa. Han flaxade omkring. Hade jag nu nappat och visat intresse så, han verkade väldigt orolig och hoppade omkring. Så man undrar mer om han var ute efter en, eller om han var ute efter flera. Han skulle ju ha flera med sig i svanen som han själv sa, säger Elisabeth.

Varför tror du att det är yngre män som du söker?

– Det har varit lite så innan, att yngre har skrivit. Så jag har väl träffat någon yngre och jag har känt att det kanske är för mig men live är lättare när man träffar många så jag tänkte att kanske är det någon där som är som mig då. Ungdomlig och känner sig mycket yngre, någon som inte tänker i det där pensionärslivet. Jag tänker inte så, jag tänker som en 30-åring.

Hur mycket yngre är männen du kan se dig med?

– Jag tänker inte på ålder så direkt. Jag känner efter mitt hjärta, det får styra.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN