hotell romantik

Hotell romantik-deltagarna Tino och Monica bekräftar relationen

HOTELL ROMANTIK

Monica fann kärleken i Rooger efter inspelningarna av Hotell romantik. Men nu har paret gjort slut och istället är det en annan deltagare som fångat hennes hjärta!
– Jag hade ögonen på henne redan första dagen, säger Tino i Carina Bergfeldts.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023
0:21

Efter reklamen: Casanovas om känslorna inför Mello 2023

(0:21)

Slå på ljud

Den första säsongen av SVT:s nya succé Hotell romantik har nu nått sitt slut och svenska folket har fullkomligt älskat programmet. Även deltagarna har fångat tittarnas hjärtan och så här gick det för paren efter inspelningarna.

Två personer som väckte tittarnas uppmärksamhet var Monica Sundberg, 73, och Rooger Strömberg, 70. De hittade varandra direkt, närmare bestämt redan under resans första dag. De fick då tillbringa tid på tu man hand i den privata stugan och det såg väldigt lovande ut.

Monica och Rooger slutade upp som ett par, men efter inspelningarna valde de att avsluta sin romans.

– Vi upptäckte båda två när vi kom hem att vi var alldeles för olika för varandra. Det var svårt för vi ju bara där i en vecka, det var så intensivt som en semesterflört, har Monica tidigare sagt till Hänt.

Så träffades Tino och Monica

Sedan inspelningarna har mycket hunnit hända! Faktum är att hon inlett en relation med Hotell romantik-deltagaren Tino Borg Teroni. I fredagens avsnitt av Carina Bergfeldts talkshow är Monica på plats för att prata om sin medverkan – och avslöjar samtidigt bomben! Hon och Tino har dejtat i 1,5 månad!

För tittarna kanske det verkar som att Monica gått vidare väldigt snabbt. Men så är ju faktiskt inte fallet eftersom hon och Rooger gjorde slut i juli förra sommaren. Nu berättar Monica för Hänt om hur det blev hon och Tino till slut:

– Han hade ju haft ögonen på mig sedan första dagen och då blev ju han sådär när han fick reda på att det inte var någonting mellan mig och Roger. Då bjöd han ju ut mig på middag direkt, säger hon till Hänt.

Att avslöja relationen i Bergfeldts var dock ingen självklarhet till en början, men Monica berättar att hon kände bara på att köra på.

– Det är väldigt nytt alltså så det kändes ju lite sådär va, liksom ska vi redan ställa upp på det?, säger Monica och brister ut i skratt.

Därför hölls relationen mellan Monica och Tino hemlig

Många kanske tror att Monica och Tino ville hålla sin relation hemlig, men så är faktiskt inte fallet. Faktum är att de var tvungna att vänta tills det sista avsnittet sänts innan de fick gå ut med saken.

Men nu så är det ju ute! Kan ni äntligen gå på dejter nu och vara ett par "på riktigt"?

– Ja alltså vi väntade inte på det, utan vi väntade på sista programmet i Hotell romantik. Sedan så var det Lotta då, våran producent, som föreslog att vi skulle försöka komma med i Carina Bergfeldts soffa. Men då sa hon att vi måste komma med något exceptionellt och då är det isåfall att jag har träffat Tino, säger Monica till Hänt och fortsätter:

– Då var jag ju lite tveksam sådär och tänkte att det är så nytt och jag vet inte hur det skulle bli. Men det gör ingenting, vi kör, vi träffas ju nu iallafall. Jag tänkte att det är ju här och nu.

Kände ni er redo att gå ut med det här?

– Nej det vet jag inte! Vi bara gjorde det!, säger Monica och skrattar.

Monica om Roogers reaktion på nya relationen

Hur Rooger kommer reagera på att Monica gått vidare med Tino är dock ingenting som hon lägger så mycket vikt vid.

– Jag har ingen aning! Det är som det är, men vi båda två kände ju att när vi kom hem att det inte skulle bli någonting. Vi var alldeles för olika och det kände ju jag direkt också, lika fort som honom. Men det var ju bara det att jag inte fick chansen att säga vad jag kände och tyckte.

Är det för tidigt att fråga om ni vill flytta ihop i framtiden?

– Nej inte flytta ihop, nej det ska vi inte göra någon utav oss. Det har vi inte ens pratat om men det tror jag inte, i den här åldern har man sitt och båda har familj och barn och alltihop. Man behöver nog ha den biten för sig själv, säger Monica och tillägger:

– Man kan vara ibland-bo!

Grattis till kärleken Monica och Tino!

carina bergfeldts
FOTO: SVT

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN