hotell romantik

Hotell romantik-Lasse Mellander dumpad – bekräftar tunga uppbrottet

Lasse Mellander

Lasse Mellander såg kär och lycklig ut i säsongsavslutningen av Hotell romantik.
Nu avslöjar han för Hänt att kvinnan plötsligt ändrade sig och idag bara vill vara vän.
– Jag tänker på henne varje dag, jag tycker det är jättejobbigt, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel
0:48

Efter reklamen: Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

(0:48)

Slå på ljud

Lars ”Lasse” Mellander, 71, charmade flera av damerna under sin medverkan i Hotell romantik. För tv-tittarna såg det länge ut som att kärleken kunde blomstra mellan honom och Elisabeth Samuelsson men när det var dags för återträff, i det sista avsnittet, avslöjade Lasse att han hade funnit en annan kvinna.

Lasse Mellander dumpad efter lyckan under återträffen i Hotell romantik

Lyckan var total och Lasse berättade att de hade ett gemensamt intresse för dans. Han var väldigt glad över att funnit kvinnan, som heter Katarina. När Hänt når Lasse berättar han hur livet ändrats sedan sin medverkan i tv-programmet.

– Nu har man blivit tv-kändis. Det är faktiskt jättekul, det är många som hör av sig och när man är ute på stan så är det alltid någon som kommer och pratar med en. Det känns roligt att man har varit med på något som blivit så lyckat, säger han till Hänt.

Det visar sig däremot att relationen med Katarina inte riktigt gått åt det håll som Lasse hoppats.

– Ja, jag hade träffat Katarina. Vi pratade nu precis och ska på dans ikväll men jag skulle gärna vilja trycka på en knapp och känna att det är hon och jag. Jag tycker jättemycket om henne men man får inte alltid det man önskar. Vi tycker om varandra men vi är inte ett äkta par, säger Lasse.

Varför blev det så?

– Jag tror bara att det är en där kemin, att det ska funka på alla sätt. Det är väl där hon känner att det inte är det riktiga. Vi är vänner men när vi träffas så kramas vi och så. Men jag vill att hon ska vara min helt enkelt, men så är det inte.

Besvikelsen över kvinnans beslut: ”Jag tycker det är jättejobbigt”

När Lasse och Katarina träffade varandra såg det till en början riktigt ljust ut.

– Första dejten vi hade, då när jag var så där överlycklig när vi träffades, då ringde hon till mig och frågade om jag ville hänga med på dans i Knutby och jag var verkligen överlycklig. Hon kom och hämtade mig, vi åkte till Knutby, hade picknick och dansade. Sen var vi ett par men sen i oktober, dagen innan jag skulle åka upp till återträffen då på kvällen innan var vi ute och åt trerättersmiddag med vin och grejer. Jag kände bara ”wow”, så när jag kom till Falun och de andra frågade hur det var då var jag så lycklig.

Några månader har nu gått sedan Katarina bestämde sig för att hon och Lasse bara skulle vara vänner.

– Jag frågade då för att hon hade varit iväg till en väninnan och när hon kom hem så hade jag hoppats på att vi skulle iväg och träffas och gå på dans. Men då var hon sjuk och tackade nej. Så sen frågade jag hur det ligger till och då sa hon att hon tycker om mig men inte kunde trycka på vilken punkt det var som inte stämmer.

Än idag hoppas Lasse att han och Katarina kommer att sluta upp i något mer än vänskap.

– Jag tänker på henne varje dag, jag tycker det är jättejobbigt.

Gör det lite ont i hjärtat?

– Lite ja. När jag träffar henne och pratar med henne. Hon är så öppen, trevlig och härlig tjej. Jag känner mig trygg med henne och samtidigt när jag är ute på dans och ser henne dansa med andra. Då vill man ju hela tiden att det ska vara hon och jag, det är min önskan va.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN