oliver ingrosso

Okända kvinnan i Oliver Ingrossos liv – nu kommer sanningen fram

Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso lever sitt liv relativt utanför rampljuset.
Men efter att fångats på en bild med en okänd kvinna avslöjar nu mamma Pernilla Wahlgren duons verkliga relation.
”Mia Boden fick lite egentid med sitt favorit-gudbarn Oliver Ingrosso”, skriver Pernilla till klippet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into Pieces
0:47

Efter reklamen: Det visste du inte om Smash Into Pieces

(0:47)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 33, har varit känd sedan han föddes. Med en familj som består av bland annat Pernilla Wahlgren, 55, Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, syns han ofta till, även om han har valt att leva sitt liv allt mer utanför offentligheten.

Under förra året öppnade Oliver sin egna restaurang Olli och framgångarna har varit stora. Där får han inte bara uppleva sin dröm om att laga mat utan dessutom spelar han ibland som DJ på restaurangen. Det är nämligen som DJ Oliver har arbetat de senaste åren.

Okända kvinnan i Oliver Ingrossos liv avslöjad

Någon som ofta dyker upp som gäst på Olli är mamma Pernilla Wahlgren. Nu senast tog hon med sig hela sitt tjejgäng dit för en helkväll. På Instagram skriver Pernilla om glädjen över kvällen.

”ÄNTLIGEN tillbaka på Olli och det med mitt ÄLDSTA & KÄRASTE TJÄJ-GÄNG! ”P.R.O-GÄNGET!” Vi har hängt ihop sedan jag var 17 år och ingen av oss hade barn, tills i dag då vi tillsammans har 15 barn & flera barnbarn dessutom.Åren går men vår vänskap består - vilket jag älskar!!!”, skriver Pernilla till ett videoklipp där hon filmar sitt sällskap.

I samma veva avslöjar Pernilla dessutom en kvinna som har en stor roll i Olivers liv. En av Pernillas vänner är nämligen Olivers gudmor.

”Olivers Gudmor Mia Boden fick lite egentid med sitt favorit-gudbarn Oliver Ingrosso - och vi ÅT, drack & skrattade kvällen lång!En TOPPENKVÄLL helt enkelt!!!”.

Oliver Ingrossos kärleksliv – egna orden om situationen

Oliver lever som tidigare nämnt ett allt mer privat liv tillskillnad från många i sin närhet. Nyligen kommenterade han däremot sitt kärleksliv i en intervju med Aftonbladet.

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att. Jag tänker inte bli tillsammans med någon där jag tänker ”hon är väl helt okej så jag kan tillbringa några år med henne”. Nej, då måste det vara för att det känns rätt, sa han då.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN