oliver ingrosso

Här avslöjar Oliver Ingrosso hemliga sällskapet på resan

Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso har valt leva ett liv utanför rampljuset.
Nu befinner han sig på semester i Mexico – tillsammans med ett mystiskt resesällskap.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theos om att tävla på hemmaplan: ”Intimt och personligt”
0:26

Efter reklamen: Theos om att tävla på hemmaplan: ”Intimt och personligt”

(0:26)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 33, är det äldsta syskonet i syskonskaran Wahlgren/Ingrosso. Till skillnad från sina yngre syskon Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, har Oliver valt att leva ett mindre offentligt liv.

I serien Wahlgrens värld har vi fått se honom bara några få gånger och det är inte ofta som han ställer upp i intervjuer. Oliver har istället gått en annan väg som dj och restaurangägare.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver tidigare sagt i P4 Extra.

Oliver Ingrossos avslöjande om kärlekslivet

Det är inte ofta Oliver pratar om sitt kärleksliv. I en tidigare intervju med Aftonbladet har han däremot delat med sig av detaljer om kärlekslivet.

Av vad vi vet så lever Oliver Ingrosso som singel idag och enligt han så är det ingen stress. På frågan om han skulle vilja vara i ett förhållande eller om han trivs bra som singel svarade han:

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att. Jag tänker inte bli tillsammans med någon där jag tänker ”hon är väl helt okej så jag kan tillbringa några år med henne”. Nej, då måste det vara för att det känns rätt.

Oliver Ingrossos avslöjande om det hemliga resesällskapet

Oliver har sedan några veckor tillbaka varit på resande fot och befinner sig i nuläget i Mexico. Under tiden har han uppdaterat sin Instagram flitigt med bilder och videos på allt ifrån vackra vyer till mat. Bland annat en video där han ligger på en solbädd med en annan solbädd bredvid sig. Man ser även två böcker ligga bredvid varandra. Men vem han spenderar sin semester med har han varit väldigt hemlig med. På hans Instagram kan man tydligt se att han är i sällskap av någon, men berättar inte vem det är.

FOTO: Skärmdump från Oliver Ingrossos Instagram-story

Även Olivers pappa Emilio Ingrosso, bekräftar att han är på semester med ett mystiskt sällskap.

"Njut nu ni båda mitt hjärta", skriver Emilio under en av Olivers bilder från resan.

Hänt har sökt Oliver Ingrosso och Emilio Ingrosso för en kommentar.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN