barbro ”lill-babs” svensson

Hon är Lill-Babs okända barnbarn – bilden visar: ”Lycka”

Lill babs med barn

Ikonen Barbro ”Lill-Babs” Svensson efterlämnade sig flera barn och barnbarn.
Nu träder barnbarnet Jennifer fram – som inte lever ett liv i rampljuset.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”
0:44

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”

(0:44)

Slå på ljud

Barbro Margareta ”Lill-Babs” Svensson var en av Sveriges mest folkkära artister. Från det sena 1950-talet och flera årtionden framåt var hon en av Sveriges mest älskade artister.

Hon fick tre döttrar, två av dem Kristin Kaspersen och Malin Berghagen syns i rampljuset medan den äldsta dottern, Monica Svensson, lever ett liv utanför offentligheten. Många känner även igen Lill-Babs många barnbarn, däribland Filip Lamprecht som vunnit Let's dance samt Linn Berghagen.

Men nu träder barnbarnet Jennifer fram!

Malin Berghagens bild på Lill-Babs barnbarn Jennifer

Monica som valt ett liv utanför rampljuset har tidigare berättat i Nyhetsmorgon att hon hittat sin egen väg.

– Det är självvalt. Jag har väl hittat min egen väg, med vad jag velat göra och så, och då har jag valt att inte gå mammas väg. Däremot har jag alltid jobbat med och för människor på ett eller annat sätt. Så det är väl den likheten som är, att vi är måna om människor, sa Monica i Nyhetsmorgon för ett par år sedan.

Men nu träder Monicas Monicas dotter och Lill-Babs barnbarn fram, nämligen Jennifer Granath som fyllde år nyligen.

På Instagram valde Malin Berghagen att hylla sin systerdotter.

”Den här pärlan fyller också år idag! Vilken lycka för min storasyster Monica Svensson att få ett sådant ljuvligt paket en gång i tiden. Verbalt geni!! Bakar som en gudinna! Och tåg och njutningsexpert!! Älskar dig fina systerdotter”, skriver Malin Berghagen.

Monica är Lill-Babs äldsta dotter: ”Skilde bara 16 år mellan henne och mig”

Monica bor inte i Stockholm till skillnad från lillasystrarna, hon bor i Järvsö där Lill-Babs är född. I en intervju med Hemmets Journal beskrev Monica för ett par år sedan relationen till sin mamma som mycket god.

– Det skilde bara 16 år mellan henne och mig. När hon dog förlorade jag inte bara min mamma utan också min bästa vän, sa Monica då.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN