Hollywoodfruns besked: "Då gifter vi oss"

Artisten och tv-profilen Jennifer Åkerman planerar bröllop med sin skådispojkvän Tom Payne. Nu berättar "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan om kärleksplanerna.

Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna ska få följa i höstens säsong av “Svenska Hollywoodfruar“. Men än så länge är svenskan inte en fru. Sedan fyra år tillbaka är hon tillsammans med “The Walking Dead”-skådespelaren Tom Payne, 33, men paret har ännu inte växlat ringar.

– Vi har bott tillsammans ett bra tag och varit tillsammans i tre, fyra år. Vi kommer absolut att gifta oss. Vi pratar väldigt mycket om det och planerar hur vi skulle vilja göra det och så. Vi ska bara hitta rätt tid. Men det kommer att bli av, absolut, säger Jennifer Åkerman till Hänt och fortsätter:

– Tom är superhärlig.

När gifter ni er?

– Det kommer nog bli inom ett år eller två. Jag har inte fått någon ring än, om man säger så, men jag går bara runt och väntar på den, säger hon och skrattar.

Hur skulle ert drömbröllop vara?

– Jag vill att vi gifter oss i England, för Tom är därifrån. Det blir inte i Sverige. Jag är från Stockholm, men gick i gymnasiet i Skåne och har ingen direkt plats jag tänker mig där.

Men fram tills bröllopet finns det mycket annat som också måste styras upp. Just nu håller Åkerman och Payne på att köpa ett hus tillsammans i Los Angeles.

– Vi har letat hus i sommar och nu har vi faktiskt hittat ett som vi vill ha. Vi har kanske, kanske lagt bud på det. Husen i Los Angeles är väldigt populära just nu och det blir dyrare och dyrare hela tiden, så det gäller att hitta kapen innan de säljs, säger hon.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds tisdagar 21.00 under hösten på TV3 och Viafree.

Jennifer Åkerman på Kristallen-galan 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Tom Payne I ”The Walking Dead”.

Jennifers syster Malin Åkerman är känd från roller i bland annat ”Watchmen” och ”Rock of Ages”. Här på Vanity Fairs Oscarsfest 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”. Här syns paret på GQ:s ”Men of the year”-fest.

Jennifer Åkerman med familj. Från vänster: storasyster, och journalisten, Mikaela Åkerman, storasyrran och skådisstjärnan Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Stevens, grundare av klädmärket ”Vera Velour”.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

SE OCKSÅ: Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: “Inte vad jag trodde”

Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

LÄS OCKSÅ: Nya tv-fruns känga till Gunilla Persson: ”Höll mig borta”

Foto: IBL, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN