TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hollywoodfruns besked: "Då gifter vi oss"

12 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Artisten och tv-profilen Jennifer Åkerman planerar bröllop med sin skådispojkvän Tom Payne. Nu berättar "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan om kärleksplanerna.
Annons

Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna ska få följa i höstens säsong av “Svenska Hollywoodfruar“. Men än så länge är svenskan inte en fru. Sedan fyra år tillbaka är hon tillsammans med “The Walking Dead”-skådespelaren Tom Payne, 33, men paret har ännu inte växlat ringar.

– Vi har bott tillsammans ett bra tag och varit tillsammans i tre, fyra år. Vi kommer absolut att gifta oss. Vi pratar väldigt mycket om det och planerar hur vi skulle vilja göra det och så. Vi ska bara hitta rätt tid. Men det kommer att bli av, absolut, säger Jennifer Åkerman till Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tom är superhärlig.

När gifter ni er?

– Det kommer nog bli inom ett år eller två. Jag har inte fått någon ring än, om man säger så, men jag går bara runt och väntar på den, säger hon och skrattar.

Hur skulle ert drömbröllop vara?

– Jag vill att vi gifter oss i England, för Tom är därifrån. Det blir inte i Sverige. Jag är från Stockholm, men gick i gymnasiet i Skåne och har ingen direkt plats jag tänker mig där.

Annons

Men fram tills bröllopet finns det mycket annat som också måste styras upp. Just nu håller Åkerman och Payne på att köpa ett hus tillsammans i Los Angeles.

– Vi har letat hus i sommar och nu har vi faktiskt hittat ett som vi vill ha. Vi har kanske, kanske lagt bud på det. Husen i Los Angeles är väldigt populära just nu och det blir dyrare och dyrare hela tiden, så det gäller att hitta kapen innan de säljs, säger hon.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds tisdagar 21.00 under hösten på TV3 och Viafree.

SE OCKSÅ: Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: “Inte vad jag trodde”

Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"Brand logo
Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"

Foto: IBL, Youtube

Annons