Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linn Bergs kamp – veckor innan förlossningen: ”Orkar inte”

25 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Linn Bergs ärliga ord om tuffa graviditeten
Förlossningen närmar sig för TV4-mamman Linn Berg. I en video berättar Linn att hon inte mår bra och att graviditeten bara blir tuffare för varje dag.
Annons

Linn Berg, 20, slog igenom för TV4:s tittare när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar. Det folkkära paret från Säter filmades redan från det att Linn var gravid och i fem säsonger fick tittarna följa deras liv som nyblivna småbarnsföräldrar.

Efter ett tag gick paret skilda vägar, men Linn och Amy fortsatte följas av tv-kameror och den unga mamman bekräftade kort därefter att hon funnit kärleken på nytt i Jimmy Berg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

I november förra året gick hon även ut med att hon är gravid igen, och nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Men graviditeten har inte varit helt lätt för Linn, och nu berättar hon om den tuffa tiden i Gravid vecka för vecka.

Annons

– Alltså den här veckan har varit så dålig. Jag är så arg och irriterad och jag har känt hela veckan att ingenting blir bra. Jag undrar hur folk orkar vara gravida en hel sommar för nu börjar det bli lite varmt och jag håller på att dö, säger Linn Berg och fortsätter:

”Jag orkar inte vara gravid mer”

– Även fast det inte varit någonting har jag bara känt i kroppen ”nej gud vad jobbigt jag orkar inte”. Och jag orkar inte vara gravid mer nu.

Hon fortsätter:

Annons