Höggravida Nour El Refais ord – dagar innan förlossningen

Höggravida Nour El Refais ord – dagar innan förlossningen
Snart kommer kändisparets bebis.
Nu skriver Nour El Refai om väntan på den nya familjemedlemmen.
”Jag längtar så efter min bebis”, skriver hon på Instagram.
Annons

Komikern Nour El Refai, 31, annonserade den lyckliga gravidnyheten på Instagram i somras.

”Presenterar stolt min femmånadersbula!”, skrev hon då tillsammans med en bild där hon visar upp sin mage. Hon avslutade inlägget skämtsamt:

Annons

”Nu vet ni! Men säg inget! Ska berätta för Henrik ikväll. Det är han som är pappan!”.

Pojkvännen Henrik Schyffert, 51, svarade då i kommentarsfältet: ”Va?!??!! RING MIG!!!!

Annons

Sedan dess har Nour El Refai uppdaterat en del om sin graviditet på Instagram. Bland annat har hon rutit ifrån till sina följare – då allt för många la sig i vad hon gjorde rätt och inte under graviditeten.

”Men för helvete håll käften!!!” skrev komikern i versaler då på Instagram och fortsatte:

”Jag har givetvis koll på vad jag ‘får’ och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo (????) när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar.”

Därefter fortsätter komikern med att rada upp tre viktiga regler hur man bör bete sig mot gravida personer.

”1. Håll. Käft. 2. Är du i dina sista tre månader (vilket jag inte är) bör du undvika Treo. Undvika. Som du bör undvika kaffe. Det är inte vin och knark. Det är Treo. Lugna er för fan. 3. Jag spyr ibland 17 gånger per dag och får inte i mig tabletter. Om jag då efter sprängande huvudvärk vill ta en Treo för att det enda jag eventuellt för i mig den dagen är några klunkar vatten och det är min enda lindring så är det bra mycket bättre för min bebis att jag dricker en Treo än lyssna på några uppläxande as. Seriöst. Käft!! Käft för alltid!!”

Annons

Längtan efter familjemedlemmen

Nu har Nour El Refai återigen postat om sin graviditet. På Instagram skriver hon om sin längtan efter bebisen – samtidigt som hon slår ett slag för sin kommande föreställning.

Jag längtar så efter min bebis som kommer när som helst inshallah. Och sen längtar jag efter bebis nr 2 som är den här monologföreställningen som har premiär 28 feb. Den går att köpa biljetter till. Men inte till den första bebispremiären tyvärr”, skriver hon skämtsamt.

FOTO: Ulrika Malm/ TT, SVT/ Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…