ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Höggravida Mariette sätter ner foten – drastiska draget med hustrun

02 nov, 2023 
MARIETTE HANSSON
Mariette Hansson är höggravid och vill alltid göra sitt bästa för sina barn och sin familj.
Detta har lett till att hon och hustrun Bell tvingas sätta ner foten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Mariette Hansson, 40, och hustrun Isabelle "Bell" Hansson har sedan tidigare sonen Dante tillsammans, som föddes i november 2021. Bell har sedan ett tidigare förhållande även dottern Disa och i familjen finns även hunden Bosse.

”Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”, skrev Mariette när hon avslöjade sin graviditet.

Mariette om familjelivet med hustrun

Precis som med sonen Dante är det Mariette som bär barnet och paret är öppna med IVF-resan som de går igenom. Allt kan man följa i deras Youtube-serie.

Annons

Mariette är nu i vecka 41 så med andra ord är det inte långt kvar tills familjen får tillökning och nyligen kunde paret avslöja att det är en liten flicka som ligger i magen.

Mariette och Bell stormtrivs som småbarnsföräldrar och anledningen till varför de gärna delar med sig av allt de går igenom är för att de vill normalisera samkönade par och om de på något vis kan hjälpa andra så vill de det.

Men även om Mariette och Bell är offentliga på många sätt och vis så har även dom en gräns. De delar gärna med sig av sitt liv på sociala medier – men när det kommer till folk som står och tjuvkikar och smygfotar in i deras hem måste de sätta ner foten.

Mariette sätter ner foten – för privatlivets skull

Detta har nu lett till att de bygger staket och planterar höga buskar för att åtminstone få hålla någonting privat.

Annons

Mariette och hustrun Bell håller på att fixa sitt staket på sommarstället då folk brukar smygfota.

”Två händiga kvinnor som ser till att återanvända staketet genom att höja sektionerna + lägga till nertill. Med lite klätterväxter på så är det inte en jäkel som kan smygfota längre.”, skrev Mariette i en story på Instagram.

När Hänt når henne kan hon bekräfta saken och berätta mer om varför de vill utöka insynskyddet.

”Ja folk smygfotar och försöker gärna kika in när de kan. Så nu planterar vi buskar och höjer staket för att få vara privata även när vi är i sommarhuset.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons